Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

«Αντάρες» στο παλάτι με την Κέιτ Μίντλετον: «Ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά» - Ο Ουίλιαμ τα είπε όλα με μία κίνηση

Το μήνυμα του πρίγκιπα της Ουαλίας που δεν ερμήνευσε κανείς

20 Απριλίου 2024 18:40
«Αντάρες» στο παλάτι με την Κέιτ Μίντλετον: «Ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά» - Ο Ουίλιαμ τα είπε όλα με μία κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει “πολύ καλά” με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο, επιστρέφοντας στην κανονικότητα, δήλωσε ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα-βίντεο τον περασμένο μήνα. Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθησαν σε αγώνα της Άστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά το σοκ από τη διάγνωση του καρκίνου της Kέιτ. Και την Πέμπτη, ο Ουίλιαμ βοήθησε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ.

Τι σημαίνει η επιστροφή του Ουίλιαμ στα βασιλικά καθήκοντα

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε ότι η εμφάνιση την «κατάλληλη στιγμή» αποδεικνύει ότι η βασιλική οικογένεια είναι στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Είπε στην Sun: «Η βασιλική οικογένεια συνειδητοποιεί ότι κάθε τι που κάνει στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

«Δεν ήταν απλώς το θέμα ότι εμφανίστηκε με τον Τζορτζ σε μια ευχάριστη περίσταση. Η ουσία ήταν πως έστειλε ένα μήνυμα ότι τα πράγματα συνεχίζονται κανονικά – στο βαθμό που είναι λογικό να αναμένεται κάτι τέτοιο. Αν η Κέιτ ήταν εκεί, θα ήταν φανταστικό, αλλά κανείς δεν το περιμένει αυτό. Ο κόσμος δεν θα το περίμενε αυτό μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, το οποίο νομίζω ότι είναι το πιο γενναίο που έχει γίνει ποτέ για θέμα υγείας από δημόσιο πρόσωπο στη Βρετανία».

Ο Ουίλιαμ έχει αποσυρθεί αυτό το διάστημα από τα βασιλικά καθήκοντα για να βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ και να φροντίζει τα τρία τους παιδιά. Ο βασιλιάς Κάρολος επίσης βρίσκεται κοντά στη νύφη του, παράλληλα με τις θεραπείες για τον καρκίνο, στις οποίες υποβάλλεται και εκείνος. Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι και η Βασίλισσα Καμίλα ελέγχει τακτικά την κατάσταση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Αντάρες» στο παλάτι με την Κέιτ Μίντλετον: «Ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά» - Ο Ουίλιαμ τα είπε όλα με μία κίνηση

Η Καμίλα στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Κάρολο μετά τη διάγνωση με καρκίνο και θέλει να είναι εξίσου υποστηρικτική και προς την Κέιτ Μίντλετον. Η Βασίλισσα συνεχίζει να εκτελεί όλα τα βασιλικά της καθήκοντα και έχει παραστεί σε πολλές εκδηλώσεις μόνη της, αφού προέτρεψε τον Κάρολο να ρίξει ρυθμούς.

«Είναι σε καλό δρόμο Ουίλιαμ και Κέιτ»

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Fitzwilliams είπε ότι η εμφάνιση του Ουίλιαμ έστειλε μήνυμα πως εκείνος και η Κέιτ είναι σε καλό δρόμο ώστε να επιστρέψουν ξανά τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Είπε: «Ξέρουμε ότι ο Ουίλιαμ θα επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα σύντομα. Προφανώς η βασιλική οικογένεια τον χρειάζεται. Αυτή ήταν μια σημαντική εμφάνιση, απλά με την έννοια ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει φυσιολογικό. Προφανώς, με τη βασιλική οικογένεια ελάχιστα πράγματα είναι πραγματικά φυσιολογικά αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι φροντίζει τα παιδιά όσο είναι εφικτό. Θέλω να πω, είναι ένα βάρος που έχει ο Ουίλιαμ. Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι κάποια πράγματα συνεχίζονται, πάνω κάτω κανονικά».

Ο Fitzwilliams πρόσθεσε: «Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά, και ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Εκείνος και η Κέιτ υποστηρίζουν περίπου 50 φιλανθρωπικές οργανώσεις και πρωτοβουλίες. Ξέρουν πολύ καλά ότι υπάρχει τεράστιο κύρος όταν κάποιος από τους δυο συνδέεται με έναν συγκεκριμένο οργανισμό ή σκοπό. Οι δημοσκοπήσεις κατέστησαν απολύτως σαφές πού βρίσκεται η δημόσια υποστήριξη στη βασιλική οικογένεια, και το γεγονός ότι χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμησης».

Η συγκίνηση του Ουίλιαμ για την Κέιτ

Την Πέμπτη, ο Ουίλιαμ υποσχέθηκε να «φροντίζει» την Πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς βοηθούσε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων Surplus to Supper. Η εθελοντρια Rachel Candappa, 71 ετών, έδωσε δύο κάρτες στον Πρίγκιπα, με ευχές για περαστικά στον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο Ουίλιαμ, που φαινόταν συγκινημένος, είπε: «Σας ευχαριστώ, είστε πολύ ευγενική». Όταν η Rachel είπε στον Ουίλιαμ να φροντίζει την Κέιτ, εκείνος ακούμπησε το αριστερό του χέρι στον ώμο της και υποσχέθηκε: «Θα το κάνω».

Όλα αυτά συμβαίνουν, αφού η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να καθυστερήσει την αποκάλυψη της μάχης που δίνει με τον καρκίνο για να προστατεύσει τα τρία παιδιά της. Τα παιδιά ήταν με τους γονείς τους όταν δημοσιεύτηκε το συγκλονιστικό βίντεο.

Η αρχισυντάκτρια της Sun, Victoria Newton, είχε δηλώσει στο BBC1’s Sunday With Laura Kuenssberg ότι τα παιδιά ήταν πάντα η «προτεραιότητα» της Kate. «Κατάλαβα ότι η Πριγκίπισσα πήρε την απόφαση πριν από δύο εβδομάδες ότι θα έκανε αυτή τη δημόσια δήλωση. Το βασικό για εκείνη ως μητέρα, η προτεραιότητά της ήταν η προστασία αυτών των τριών παιδιών. Δεν ήθελε να πάνε στο σχολείο, καθώς της ζητούσαν ακόμη περισσότερο από ό,τι είχαν ήδη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share