Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Νίκος Παπαδάκης: «Είμαι κοντά στην εκκλησία, έχω καλή σχέση με τη θρησκεία...» (video)

«Είχαν γράψει ότι "μιλώ με αγίους"»

20 Απριλίου 2024 18:00
Νίκος Παπαδάκης: «Είμαι κοντά στην εκκλησία, έχω καλή σχέση με τη θρησκεία...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα ήταν ο Νίκος Παπαδάκης. ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να μην δίνει συνεντεύξεις δηλώνοντας πως δεν γίνεται κάτι συγκλονιστικό στη ζωή του ώστε να κουράζει τον κόσμο.

Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για το θαύμα που βίωσε.

«Δεν θεώρησα τον εαυτό μου κάτι ιδιαίτερο. Το είδα ως μία δουλειά, βοηθάει το κομμάτι να έχεις εμφάνιση, αλλά δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Τους ανθρώπους τους εκτιμώ για άλλα πράγματα, όχι για το εξωτερικό τους. Δεν υπήρξα ποτέ υπερόπτης» είπε.

«Για οτιδήποτε έχω κάνει έχω προσπαθήσει. Δεν είχα ποτέ πλάτες. Στο διαγωνισμό με πίστεψαν και με βοήθησαν, αλλά πήγα μόνος μου. Κάποια στιγμή πήγα στο νο1 γραφείο για ηθοποιούς στην Αμερική. Είδα τους διευθυντές, μου είπαν είχα 7 λεπτά, τα αγγλικά μου χάλια. Μου έκαναν αυτοί ερωτήσεις επειδή δυσκολευόμουν. Κάτι είδαν, δεν μου είπαν ποτέ».

«Μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα. Γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Είχα έρθει για διακοπές εδώ, μου πρότειναν το Lifestyle στο Alter και έμεινα. Έμαθα πολλά πράγματα, ήταν ωραία με τους συναδέλφους μου».

Για τους «Πεντάμορφους» είπε πως υπήρχαν στιγμές που τα πράγματα ήταν καλά και άλλες φορές που δεν ήταν.


«Αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια… Θα ήταν μία καλή εκπομπή αν… Αν κάποιοι δεν έβαζαν προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από αυτό που μας κάλεσαν να κάνουμε εκείνη τη στιγμή» ανέφερε για την εκπομπή.

«Αν ήθελα να ήμουν στην τηλεόραση θα ήμουν, αλλά με κάποιους συμβιβασμούς που δεν ήθελα να κάνω».

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παπαδάκης, όλοι οι πρόγονοί του είναι ιερείς.

«Έχω μία αγάπη και μία σχέση καλή με τη θρησκεία. Έτσι ήρθε και η αγιογραφία. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε περίεργοι, με είχαν ρωτήσει κάποια στιγμή αν πιστεύω, αν μου αρέσει, και είχα πει ότι είμαι κοντά στην εκκλησία. Εγώ δεν είμαι μοναχός, απλά αγιογραφώ. Είπα χαριτολογώντας ότι επειδή έχω ιερείς προγόνους, το εκμεταλλεύομαι και λέω “βοήθα και συ αν θες να βγεις καλός”. Βλέπω μετά τίτλους “Νίκος Παπαδάκης: Μιλάω με τους αγίους”. Το ακούω μέχρι και σήμερα. Δεν μιλάω με τους αγίους» ξεκαθάρισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share