Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί έχει καθαρότητα στα μάτια» (video)

Η εξομολόγηση για τον πατέρα του και την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα

20 Απριλίου 2024 17:14
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί έχει καθαρότητα στα μάτια» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκλειστικά στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Στερεά Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, η προσωπική μου Ιθάκη», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Όπως είπε ο ίδιος, πίστεψε στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί βλέπει μία καθαρότητα στα μάτια του, ενώ για τον Δημήτρη Παπανώτα και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και ότι ήταν η σωστότερη επιλογή.

«Ο πατέρας μου μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι ο πραγματικός πολιτικός είναι αυτός που θα πεθάνει φτωχός», είπε.

Η οικονομική κρίση και η κατάσχεση του σπιτιού του ήταν κάτι που τον επηρέασε βαθιά και έτσι πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά.

«Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία. Προφανώς και έχω μία διαφορετική στάση. Σε έναν άνθρωπο 80 ετών που γεννήθηκε σε μία σπηλιά και έχει κάποιες ακραίες απόψεις, κάπως πρέπει να τον δούμε μειλίχια», είπε.

«Λύγισε» για την Ελλάδα του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - «Θέλω πριν κλείσω τα μάτια μου να πω ότι έδωσα σε αυτή τη χώρα» (video)

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στις ευρωεκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη, την οικονομική καταστροφή που βίωσε η οικογένειά του και τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου, που είναι 80 χρονών και θα μπορούσε να είναι παππούς πολλών, έχασε το σπίτι του. Τουλάχιστον να μπορέσω να κάνω κάτι για να μην το χάσουν οι επόμενοι. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει που έχασε το σπίτι του, αλλά ότι δεν άφησε μία προίκα στα παιδιά του. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αυτό, έχει αφήσει δύο προίκες. Το ένα είναι το ήθος και οι αξίες στην οικογένειά μου και το άλλο είναι ένα πολύ καθαρό και βαρύ επίθετο» ανέφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Για τις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του για τον Στέφανο Κασσελάκη απόρησε: «Να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ο πατέρας μου; Αποκλείεται! Τον ξέρω σαν χαρακτήρα και δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποίησε αυτήν τη φράση. Δεν παίρνω όρκο γιατί δεν τα έχω δει. Ο πατέρας μου είναι γεννηθείς το ’43 και είναι 80 χρονών. Είναι μια άλλη στόφα ανθρώπου, οπότε κάποια πράγματα για να τα αναλύσουμε θέλει περισσότερη κατανόηση παρά έχθρα. Εδώ πάμε να μιλήσουμε για ένα άλλο σύμπαν για να το εξηγήσω ευγενικά. Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις απαραίτητα.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share