Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω» (video)

«Πήρα 20 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα»

20 Απριλίου 2024 15:05
Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα ο Ησαϊας Ματιάμπα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για τον “δαίμονα” της υπερφαγίας, με τον οποίο παλεύει μέχρι σήμερα.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του τραγουδιστή για την ομοφυλοφιλία.

«Περνάω ακόμα δύσκολη φάση με την υπερφαγία. Το φευγιό του πατέρα μου το πυροδότησε όλο αυτό, από εκεί ξεκίνησαν όλα και πήρα 20 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Και μετά άρχισε μια κατάσταση συνήθειας, είναι ένας δαίμονας που παλεύω πολύ να τον πολεμήσω. Θα τα καταφέρω στο τέλος, αλλά θέλει χρόνο.

Θέλει πολλούς παράγοντες να βοηθήσουν ώστε να καταφέρω και ψυχολογικά να ανταπεξέλθω σε αυτό. Το φαί ερχόταν επειδή υπήρχε αυπνία. Το διάστημα 00:30 – 04:00 κάθομαι στον καναπέ, βλέπω τηλεόραση και αυτό πρέπει να συνδυαστεί οπωσδήποτε με φαγητό. Δεν τρώω πολύ όλη τη μέρα, αλλά “δίνω” το βράδυ», είπε ο Ησαϊας Ματιάμπα.

«Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές άνδρες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα και αναφέρθηκε τόσο στον ρατσισμό που έχει βιώσει όσο και στα σχόλια για τα κιλά του. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη σχέση του ερμηνευτή μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Οικονομάκου.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα, πώς τον έχουν απορρίψει από δουλειές λόγω περιττών κιλών.

«Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο. Δεν κατάλαβα ότι το τηλέφωνο που μου έδωσε ήταν κυπριακό και νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο αριθμό γιατί όταν πήγα να την πάρω, δεν έπιανε.

Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περιστατικά ρατσισμού. Προσπαθώ και μαθαίνω να συγχωρώ όσους μου φέρθηκαν ρατσιστικά.

Κάποιος πήγε να μου μιλήσει ρατσιστικά για το χρώμα μου και το σταμάτησε βλέποντας ότι είμαι εγώ. Συγχωρώ την απιστία εάν γίνει μία ή δυο φορές. Έχω απατήσει στο παρελθόν.

Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές άνδρες, την πρώτη φορά ένιωσα περίεργα.

Εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στα πιο παχιά μου. Έχω χάσει δουλειές εξαιτίας των κιλών μου. Υπάρχει το κλασικό σχόλιο της θείας “πάχυνες, πως έγινες έτσι; Θα αδυνατίσεις καθόλου;”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share