Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Δυστυχώς έσκασαν τα δυσάρεστα για την Φαίη Σκορδά - «Ας τα λέμε καλά»

Έντονη ανησυχία για την παρουσιάστρια

20 Απριλίου 2024 14:39
Δυστυχώς έσκασαν τα δυσάρεστα για την Φαίη Σκορδά - «Ας τα λέμε καλά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η στενή συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Μαρία Φραγκάκη βρέθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν έχει αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή της ή τους λόγους που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Με την ευκαιρία, δείτε μία ακόμη δυσάρεστη είδηση για την Φαίη Σκορδά.

Παρόλα αυτά, ανέβασε μια φωτογραφία σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνεται ξαπλωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη στο κρεβάτι, ενώ έγραψε: «Ας τα λέμε καλά».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία της Μαρίας Φραγκάκη

Δυστυχώς έσκασαν τα δυσάρεστα για την Φαίη Σκορδά - «Ας τα λέμε καλά»

Γυναικεία αλληλεγγύη - Στο πλευρό της Μενεγάκη η Φαίη Σκορδά: «Είναι πολύ επαγγελματικό - Δείχνει έναν ανθρώπινο χαρακτήρα... » (video)

Με αφορμή το τηλεοπτικό τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, γεγονός που απασχόλησε την σόουμπιζ, η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε και σχολίασε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάνει λόγο για την αποχώρηση της Μενεγάκη.

Δείτε επίσης την αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το τηλεοπτικό τέλος.

«Για μένα είναι η Κορομηλά και η Μενεγάκη» ξεκίνησε να λέει η Φαίη.

Η Σκορδά υπερασπίστηκε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ υποστηρίζοντας ότι μεταβάλλονται τα δεδοεμένα λόγω αλλαγών που γίνονται και υπάρχουν διαρροές γι’ αυτό και αιφνιδίασε η αποχώρηση Μενεγάκη ενώ θεωρούνταν δεδομένο ότι παραμένει.

«Είναι πολύ επαγγελματικό και δείχνει μεγάλη συνέπεια ότι ενημέρωσε πως σταματάει η εκπομπή. Αυτό δεν μπορεί κανονικά να γίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ίδια σε συνεννόηση με το κανάλι με πολύ μεγάλη συνέπεια ορθώς έπραξε και ενημέρωσε τους συνεργάτες της. Επειδή υπάρχει μεγάλη φημολογία και κάποιος μπορεί να θεώρησε ότι παραμένει με την Ελένη»

«Δείχνει ότι τη νοιάζει το μέλλον των συνεργατών της και έναν ανθρώπινο χαρακτήρα γιατί θα μπορούσε να μην έχει ασχοληθεί καθόλου ή να ασχοληθεί το κανάλι», συμπλήρωσε.

Και καταλήγει η Φαίη Σκορδά: «Δείχνει ότι δεν ήταν μια απόφαση από τον Σεπτέμβρη ή όταν υπέγραφε το συμβόλαιό της ότι “εγώ εδώ θα τελειώσω” αλλά ότι είναι ένα αποτέλεσμα μετά από συζήτηση και μετά από συγκεκριμένες προτάσεις που της έγιναν. Μακάρι να γίνει από την εκπομπή της Ελένης αφιέρωμα με ανθρώπους που ήταν μαζί της, να έχει ένα φινάλε πιο γλυκό. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε την καριέρα της. Σκέφτομαι βέβαια ότι μπορεί να μην είναι ωραίο να είναι αποχαιρετιστικό ξανά χωρίς να ξέρει τι θα γίνει του χρόνου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share