Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Βαρύς καημός για τον βασιλιά Κάρολο - Έλαβε το τελεσίδικο από τον πρίγκιπα Χάρι

Δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

20 Απριλίου 2024 14:03
Βαρύς καημός για τον βασιλιά Κάρολο - Έλαβε το τελεσίδικο από τον πρίγκιπα Χάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε τις γέφυρες του» με το παλάτι για τα καλά αφού παραιτήθηκε εντυπωσιακά από τη βρετανική κατοικία του, σύμφωνα με βασιλικό φωτογράφο.

Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ γίνονται χώρα μόνιμης διαμονής του, τέσσερα χρόνια αφότου εγκατέλειψε το Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο του αδερφού της Μέγκαν Μαρκλ που την γελοιοποιεί.

Τώρα, ο γνωστός φωτογράφος Άρθουρ Έντουαρντς, ο οποίος φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια από το 1977, στάθηκε στη νέα πατρίδα του Χάρι, λέγοντας ότι η απόφαση να γυρίσει την πλάτη του στο Ηνωμένο Βασίλειο άφησε την οικογένεια αδιάφορη.

«Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό. Αλλά φαίνεται αναπόφευκτο, τα δύο του παιδιά είναι Αμερικανοί, η γυναίκα του είναι Αμερικανίδα, μένει εκεί, αλλά είναι μια θλιβερή περίσταση», συνέχισε.


Το 2020, ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, 42 ετών, μετακόμισαν στις ΗΠΑ, όπου ζουν τώρα με τα παιδιά τους τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, σε μια κίνηση που ονομάστηκε «Megxit».

Βαρύς καημός για τον βασιλιά Κάρολο - Έλαβε το τελεσίδικο από τον πρίγκιπα Χάρι

Στη συνέχεια, το ζευγάρι εκδιώχθηκε από το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage – το οποίο τους χάρισε η αείμνηστη βασίλισσα μετά τον γάμο τους το 2018.

Τελικά το άδειασαν τον Ιούνιο του 2023, κάτι που τους άφησε χωρίς επίσημη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τώρα, όταν επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχουν πού να μείνουν και πρέπει να μείνουν με φίλους ή σε ξενοδοχείο – κάτι που ο Χάρι επέλεξε να κάνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο.

Επιπλέον, οι κάτοικοι του Σάσεξ έχασαν την δυνατότητα για προσωπική ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να πληρώσουν από την τσέπη τους για την ασφάλειά τους όταν ταξιδεύουν στη λίμνη.

Και κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Good Morning America» τον Φεβρουάριο, ο Χάρι είπε ότι αγαπούσε τη ζωή στην Καλιφόρνια τόσο πολύ που σκέφτηκε να γίνει επίσημος πολίτης των ΗΠΑ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share