Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

«Δικάζει» η Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα (video)

«Θέλω να πηγαίνω καλεσμένη μόνο σε ανθρώπους που όντως με εκτιμούν»

20 Απριλίου 2024 13:10
«Δικάζει» η Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αφοπλιστική για άλλη μία φορά, αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ανέφερε πως δεν έχει λύσει τις διαφορές της ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή.

Δείτε επίσης: Απάντησε στον Βαγγέλη Περρή η Ιωάννα Μαλέσκου: «Για κάποιο λόγο τον απασχολώ, ας είναι καλά»

«Δεν έχω τα τηλέφωνα του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή, για να τους πάρω τηλέφωνο και να λύσουμε τις διαφορές μας. Δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί τους. Για να αφιερώσω χρόνο να επικοινωνήσω με κάποιον, θα έχω κάτι σημαντικό να του πω. Τα σχόλιά τους τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόσκληση που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Λιάγκα, για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Με έχουν καλέσει, αλλά δεν έχω αισθανθεί την επιθυμία να πάω. Θα γινόταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά όταν συσσωρεύονται πράγματα αρνητικά, δεν αισθάνομαι επιθυμητή και καλοδεχούμενη. Θέλω να πηγαίνω καλεσμένη μόνο σε ανθρώπους που όντως με εκτιμούν και θέλουν πραγματικά να είμαι κοντά τους τηλεοπτικά», είπε κλείνοντας.

Ηχηρά «βέλη» από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομα της Μενεγάκη…»

Λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την παρουσίαση του νέου ριάλιτι «Τv Queen» η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως αισθανόταν όταν όλοι την αποκαλούσαν «Μενεγάκη της Κρήτης».

Τα «βέλη» της Ιωάννας Μαλέσκου

Υπάρχουν βασίλισσες στην τηλεόραση;

Όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν βασίλισσες στην τηλεόραση. Βέβαια, είναι πάρα πολύ όμορφο να θαυμάζεις έναν άνθρωπο από την πορεία και τη διαδρομή του και να τον επιλέγεις σταθερά, να τον έχεις ψηλά στα μάτια σου και στην καρδιά σου.

Δεν θα ήθελα ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία, το μόνιμο άγχος και τη διαρκή διάθεση να αποδείξω αν αξίζει να έχω ένα στέμμα. Πάντοτε αυτές οι θέσεις με τόσο υψηλές προσδοκίες έχουν τρομερές δεσμεύσεις.

Δεν είναι μόνο αυτό το λαμπερό «ουάου» που βλέπεις τώρα. Μετά γίνεται «ουά» γιατί κλαις όταν μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς πόσα πράγματα δεν μπορείς να δεις που ακολουθούν. Δεν θα οριζόμουν ως TV Queen.

Δεν αγαπώ τους όρους «βασιλιάς», «βασίλισσα», «αυλικός», «αυλική». Τα φοβάμαι αυτά. Αγαπώ τα πιο ελεύθερα, με την έννοια της πιο ανεξάρτητης επιλογής, απόφασης, βούλησης.

Σαν όρος όμως είναι τηλεοπτικά εύηχος, ιντριγκάρει και δημιουργεί μια αίγλη. Και μου αρέσει που η κοπέλα που θα αναδειχτεί από το TV Queen θα πάρει το εισιτήριο να βρεθεί σε μια ωραία αφετηρία, αλλά το άστρο του καθενός δείχνει πού μπορεί να φτάσεις.

Υπήρξες η «Μενεγάκη της Κρήτης» στους τίτλους των δημοσιευμάτων που ήθελαν να σε συστήσουν ως παρουσιάστρια του Κρήτη TV, ενός επαρχιακού καναλιού. Σε ενόχλησε αυτός ο χαρακτηρισμός;

Ήταν ερήμην μου, a priori και όχι για πάντα. Ψιλογελούσα και έλεγα «άσ’ το, θα περάσει». Ποτέ δεν αισθανόμουν ότι ήταν κάτι κολακευτικό για μένα, αν και το παρουσίαζαν έτσι. Δεν έχω σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο να πω «τι γράψατε;» ή «γράψτε κάτι για μένα».

Όμως δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να με θυμούνται ή να με ταυτίσουν με κάποια που θυμίζει ή αντιγράφει ένα άλλο πρόσωπο. Το θεωρώ αποτυχία. Όταν διάβαζα τέτοιους τίτλους, να με συγκρίνουν, δεν απαντούσα.

Δεν ήθελα να προφέρω το όνομα της, με όλο τον σεβασμό. «Γιατί να απαντήσω;» σκεφτόμουν καμιά φορά «και να χρησιμοποιήσω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη;». Όταν όμως βλέπεις ότι όλο αυτό, που δεν ξεκίνησε από σένα, δεν το καλλιέργησες, δεν ενίσχυσες, δεν πάτησες σε αυτό, χρησιμοποιείται εις βάρος σου και σε λούζει, πρέπει κάποτε να τοποθετηθείς.

Στα 35 μου, αισθάνομαι τόσο ο εαυτός μου και πιστεύω ότι όλα τα δείχνει ο χρόνος και μας βάζει στη σωστή σειρά. Έχω τεράστια υπομονή και πιστεύω ότι για όλα υπάρχει το σωστό timing.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share