Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Τελεσιδικούν οι γιατροί για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Καμία σταδιακή αφύπνιση...»

Τα νεότερα για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή

20 Απριλίου 2024 11:00
Τελεσιδικούν οι γιατροί για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Καμία σταδιακή αφύπνιση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γεννηματάς" μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 28 Μαρτίου.

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι θεράποντες ιατροί θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν.

Ο Θάνος Βάγιος μέσα από την εκπομπή "Πρωινό" αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του".

Δείτε επίσης: Μια προσευχή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή η διάγνωση θα δείξει…»

Τα νέα για την υγεία του - Η απόφαση των γιατρών

"Προσπάθησαν να γίνει η αποσωλήνωση, αλλά μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν. Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του αλλά…" είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό.

"Θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά τελικά δεν ισχύει… Οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα.

Μάλλον οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η εικόνα του, η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στη μείωση φαρμάκων και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης", πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share