Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είχα γράψει μία ταινία που αφορούσε εμένα, αλλά...» (video)

Η αποκάλυψη για το Maestro

19 Απριλίου 2024 20:52
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είχα γράψει μία ταινία που αφορούσε εμένα, αλλά...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και όπως είναι λογικό μίλησε για τον δεύτερο και τρίτο κύκλο του Maestro που θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου στο Mega.

«Δεν έχω γράψει το τελευταίο επεισόδιο, ξέρω από την αρχή το τέλος της ιστορίας. Θα τελειώσει σε αυτόν τον κύκλο η σειρά» ανέφερε καθώς υπολείπονται 8 επεισόδια, 4 τώρα και 4 τον Οκτώβριο.

Μιλώντας για το πώς και πότε ξεκίνησε η ιδέα του για τη σειρά, αποκάλυψε ότι αρχικά προοριζόταν για ταινία.


«Θίγω πολλά θέματα αλλά με ένα μέτρο. Ήθελα να γράψω για μια κοινωνία, για διαφορετικά είδη ανθρώπων. Οι ηθοποιοί πήραν τους ρόλους και τους απογείωσαν. Είχαν χημεία από την αρχή.

Η σκέψη για το Μaestro ξεκίνησε όταν τελείωσα το 4, όταν ξεκίνησα το Αν, έκανα θέατρο και αποφάσισα να κάνω ταινία, το 2010 για να γίνει ταινία. Είχα γράψει μία ταινία που αφορούσε εμένα όμως στα 35 μου με απασχολούσε το “Αν”. Το άφησα και ήταν στο κομπιούτερ. Στο lockdown εφόσον δεν έγινε ταινία, το έβγαλα και το διάβασα».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το αν τα επεισόδια περνούν πρώτα από το κανάλι ενώ μίλησε και για τη διεθνή πορεία της σειράς.

«Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα στο Mega, που παίρνει κάθε επεισόδιο και κάνουν παρατηρήσεις.

Το Netflix δεν παίρνει τα επεισόδια από πριν, έχει εμπιστοσύνη».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήρε τον ρόλο του Δήμου και των κατοίκων των Παξών και όπως είπε οι τουρίστες που πάνε στο νησί έχουν δει το Maestro, όμως οι Παξοί δεν είχαν ανάγκη τη σειρά για να διαφημιστούν.

«Φέτος πάμε Μάιο για γυρίσματα και θα γίνει χαμός γιατί είναι τίγκα το νησί. Τα άλλα 4 επεισόδια θα τα δούμε τον Οκτώβρη» είπε.

«Είναι άδικο να συγκρίνονται άλλες ελληνικές σειρές με το Maestrο. Είναι μια άλλη δουλειά ειδικά οι γιατί είναι άλλη σκαλέτα. Είναι τελείως λάθος που ακούω κάποιες συγκρίσεις» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share