Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Ούτε Βασάλος, ούτε Μόργκαν: Σε αυτόν τον άνδρα δηλώνει αμέριστη αφοσίωση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (video)

«Θέλω να είμαι πάλι μαζί του»

19 Απριλίου 2024 19:23
Ούτε Βασάλος, ούτε Μόργκαν: Σε αυτόν τον άνδρα δηλώνει αμέριστη αφοσίωση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το τηλεοπτικό της μέλλον της και στο αν συνεχίζει στο πλευρό του Κώστα Τσουρού μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

«Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού του χρόνου. Τις επόμενες ημέρες, μετά το Πάσχα…» είπε αρχικά.

Στις φήμες που θέλουν τον δημοσιογράφο να παίρνει μεταγραφή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η ίδια δήλωσε ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον ακολουθήσει στο κανάλι του Φαλήρου.

«Επέστρεψα στην τηλεόραση λόγω του Κώστα Τσουρού. Αν πάει στη Φαίη Σκορδά, θέλω να είμαι πάλι μαζί του».

Έκπληκτη η Ευριδίκη Βαλαβάνη: Η επική αντίδραση της όταν την ρώτησαν για τον Γρηγόρη Μόργκαν (video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στις καμέρες του Breakfast@Star αποκάλυψε τα πιθανά σενάρια της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Αναφορικά με τις φημολογίες που θέλουν τον Κώστα Τσουρό να αναλαμβάνει την παρουσίαση παιχνιδιού στο Mega: «Είναι νωρίς νομίζω για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της επόμενης σεζόν.

Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να εξελίσσονται. Από εκεί και πέρα, αν είναι κάτι το οποίο θέλει και εκείνος, ποια είμαι εγώ για να του το στερήσω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Κώστας ό,τι και να κάνει το κάνει με απόλυτη επιτυχία», σχολίασε για τον δημοσιογράφο με τον οποίο συνεργάζονται φέτος τα Σαββατοκύριακα στο Mega.

Για τις φήμες που τη θέλουν να λάβει μέρος στο νέο παιχνίδι περιπέτειας Exathlon: «Ακούσατε το δικό μου όνομα; Όχι. Όχι πάλι. Ακούγεται το όνομα του Ντάνου στη θέση του παρουσιαστή. Μπράβο του, νομίζω ταιριάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο project αυτό», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο κανάλι του στο youtube: «Μια χαρά τον βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ γενικότερα να βλέπω youtube, να βλέπω εκπομπές, μου αρέσει να τα βλέπω όλα», είπε στην κάμερα του Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης και την επική απάντηση του Βασάλου

Τέλος, έγινε ερώτηση από τη δημοσιογράφο εάν θα τη βλέπαμε στο Exathlon μαζί με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν. Η Βαλαβάνη, ενοχλημένη με την ερώτηση, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας «Καλή συνέχεια να έχετε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share