Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Αφήνει το τραγούδι και πάει για πολιτική - Υποψήφια ευρωβουλευτής η Αγγελική Ηλιάδη

Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει

19 Απριλίου 2024 18:45
Αφήνει το τραγούδι και πάει για πολιτική - Υποψήφια ευρωβουλευτής η Αγγελική Ηλιάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο πλησιάζει ο καιρός για τις Ευρωεκλογές 2024, τα κόμματα ανακοινώνουν και επίσημα τους υποψήφιους που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Σοφίας Μπεκατώρου για την διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα.

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αρκετά είναι τα προβεβλημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και της showbiz, τα οποία αποδέχτηκαν την πρόταση ώστε να συμπεριληφθεί το όνομά τους στο ευρωψηφοδέλτιο.

Αφήνει το τραγούδι και πάει για πολιτική - Υποψήφια ευρωβουλευτής η Αγγελική Ηλιάδη

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ανακοίνωσε τους 42 υποψήφιους Ευρωβουλευτές που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο «ρήξης και ανατροπής του κόμματος» ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ανάμεσα στα ονόματα είναι και η Εύη Βατίδου, η Αγγελική Ηλιάδη αλλά και η… Βέφα Αλεξιάδου.

1. ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ (ΒΕΦΑ) του Οδυσσέα – Επιχειρηματίας – Μαγείρισσα – Εκδότρια – Συγγραφέας

3. ΒΑΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του Νικολάου – Παρουσιάστρια

11. ΗΛΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Βασιλείου – Τραγουδίστρια

Σούσουρο με τον Δημήτρη Παπανώτα: Αυτή είναι η δήλωσή του χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Αντιδράσεις και τη συνακόλουθη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ «πυροδότησε» μία δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα για τη βία κατά των γυναικών.

Η εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία ο δημοσιογράφος είχε κάνει τις επίμαχες δηλώσεις πρόβαλε ολόκληρο και αμοντάριστο το υλικό, το οποίο ο Δημήτρης Παπανώτας είχε χαρακτηρίσει «κοπτοραπτική».

«Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την κα. Δούνια να ρωτήσετε τον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δε με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δε με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα», αναφέρει αρχικά ο δημοσιογράφος του Happy Day.

«Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δε ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη.

Εγώ δε βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δε μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται καλά, έχουν τους μισθούς τους. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον», αναφέρει ακόμα ο Δημήτρης Παπανώτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share