Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Ξεσκεπάστηκε» η Δήμητρα Λιάνη για τη σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Δε μου έκατσε το να γίνω μητέρα...»

«Χύθηκε χορός εκατομμυρίων πάνω στο κορμί μου»

19 Απριλίου 2024 15:02
«Ξεσκεπάστηκε» η Δήμητρα Λιάνη για τη σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Δε μου έκατσε το να γίνω μητέρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εξομολογητική συνέντευξη στο MEGA έδωσε η Δήμητρα Λιάνη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ήταν σταθμός στη ζωή μου (ο Ανδρέας Παπανδρέου) και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Σκιά του δεν ήμουν ποτέ. Στην καθημερινότητα ήταν ισότιμη η σχέση μας. Όσο παράδοξο και να φαίνεται, είχε την καρδιά και τη νοοτροπία ενός μικρού παιδιού. Δεν τον ζήλευα, θεωρώ ότι η αγάπη μας ήταν του “περασμένου αιώνα”», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε γνωστό η Δήμητρα Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Με τέσταρε συνεχώς. Τη στιγμή που πέθαινε μου είπε...»

Και πρόσθεσε: «Δεν άφησα τον Ανδρέα να πεθάνει πολλές φορές. Ήμουν η προστασία του, το μαξιλάρι του. Έδινα στον Ανδρέα Παπανδρέου ένα κίνητρο ζωής και αυτό ήταν κακό για κάποιους. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν οι επιλογές μου στους ανθρώπους. Άφησα τις “σειρήνες” της κολακείας να μου “χαϊδέψουν” τα αφτιά. Πολλά πρόσωπα με πλήγωσαν, άλλα έχω μάθει και να συγχωρώ. Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω κι ένα κεράκι για τους εχθρούς μου».

«Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να καταφέρω να παραμείνω ο εαυτός μου. Νίκησα στο να μη γίνω ψωνάρα. Έμαθα να διαχειρίζομαι τις δυσκολίες και να επιβιώνω. Οι εχθροί μου έπεσαν έξω, γιατί πίστεψαν ότι μπορούσαν να με εξοντώσουν. Είναι λυπηρό ότι έζησα την αγριότητα του Τύπου και σήμερα υπάρχουν νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα. Χύθηκε χορός εκατομμυρίων πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, γράφοντας για έμενα. Εγώ πτώχευσα», τόνισε

Κλείνοντας, η Δήμητρα Λιάνη είπε για την προσωπική της ζωή: «Η ζωή μου σήμερα είναι πολύ ήρεμη και δεν έχω κάποια σχέση. Είναι λογικό μετά από μία πολύ έντονη ζωή να νιώθεις μοναξιά. Το διαχειρίζομαι… Δε μου έκατσε το να γίνω μητέρα. Από τη στιγμή που έφυγε ο Ανδρέας δεν είχε και νόημα μετά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share