Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή του για πρώτη φορά σε δημόσια θέα ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Το είπε με μόλις 2 λέξεις για την Κέιτ Μίντλετον

Η σύντομη φράση του μίλησε από μόνη της

19 Απριλίου 2024 10:11
«Έσπασε» τη σιωπή του για πρώτη φορά σε δημόσια θέα ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Το είπε με μόλις 2 λέξεις για την Κέιτ Μίντλετον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας περνά αρκετά δύσκολες στιγμές, μετά τη διπλή διάγνωση με καρκίνο για τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ φυσικά να έχει βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση, έχοντας να σταθεί στο πλευρό του πατέρα και της συζύγου του και να φανεί δυνατός, όταν βρίσκεται σε δημόσια θέα.

Ο διάδοχος του θρόνου, μάλιστα, βρέθηκε χθες (18/4) στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας πως πάσχει από τη συγκεκριμένη νόσο, μην κρύβοντας φυσικά το γεγονός, ότι βρίσκεται μονίμως στο μυαλό του και το κυριότερο μέλημά του δεν είναι άλλο από το γεγονός, ότι επιθυμεί να είναι συνέχεια δίπλα της.

Ο Ουίλιαμ συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκστρατεία διαμοιρασμού φαγητού, με τους εθελοντές να είναι περιχαρείς για την παρουσία του στο Sunbury-on-Thames, αισθανόμενοι την έκπληξη για το γεγονός, ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη εκδήλωση για την πρώτη του δημόσια παρουσία, μετά τη διάγνωση της Κέιτ, δίνοντάς του τις καλύτερες ευχές για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Μία απάντηση του Ουίλιαμ τα είπε όλα για την Κέιτ

Ο Πρίγκιπας εμφανίστηκε συγκινημένος με τις ευχετήριες κάρτες, που του μοίρασαν. «Τι όμορφες κάρτες, είστε πολύ ευγενικοί», είπε στους εθελοντές, ευχαριστώντας τους για την τρυφερή αυτή κίνηση. Τα δώρα, βέβαια, δεν τελείωσαν εκεί για τον Ουίλιαμ, καθώς του μοίρασαν και λουλούδια, σε ακόμη μια κίνηση συμπαράστασης σε όσα βιώνουν ο ίδιος και η Κέιτ Μίντλετον.

Ένας από τους εθελοντές, μάλιστα, του ζήτησε να προσέχει τη σύζυγό του. «I will», απάντησε με μόλις δύο λέξεις, που στα αγγλικά σημαίνει «θα το κάνω». Με αυτή την φράση και μόνο και με συγκίνηση στα μάτια του, ο Ουίλιαμ έδειξε τη συμπαράστασή του στην Κέιτ για ακόμη μια φορά, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση, μετά την ανακοίνωσή της. Ο διαμοιρασμός φαγητού είχε, μάλιστα, επιτυχία με την φιλανθρωπική οργάνωση να κάνει λόγο για πάνω από 25.000 γεύματα τον χρόνο, με τον Πρίγκιπα να είναι έτοιμος να αναλάβει ξανά δράση, παρά τις δυσκολίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share