Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Η σπάνια εξομολόγηση του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Με τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή, τα χαλάσαμε στα κληρονομικά - Νόμιζαν ότι έπαιζα γιατί είχα μέσον την Κατίνα Παξινού»

Η συνέντευξη του αγαπημένου ηθοποιού στο «Ενώπιος Ενωπίω»

19 Απριλίου 2024 08:12
Η σπάνια εξομολόγηση του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Με τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή, τα χαλάσαμε στα κληρονομικά - Νόμιζαν ότι έπαιζα γιατί είχα μέσον την Κατίνα Παξινού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος δε μιλά συχνά στα ΜΜΕ και το έκανε, τελικά, σε μια σπάνια εξομολόγηση στο «Ενώπιος Ενωπίω», όπου αναφέρθηκε στη ζωή και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παππού του Αλέξη Μινωτή και τη γιαγιά του Κατίνα Παξινού, αλλά και στον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί, έχοντας αναφερθεί και παλιότερα στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Πολύ δύσκολη η κληρονομιά, ασήκωτη. Κατ’ αρχάς το αντιμετώπισαν οι απ’ έξω με μεγάλη δυσπιστία διότι είμαστε και αδέκαστοι. "Ποιος ξέρει τι μέσον έχει αυτός, που έχει την Παξινού", αν και βέβαια εγώ την Παξινού δεν την είχα γιατί, όταν βγήκα στο θέατρο, η Παξινού δεν υπήρχε και με τον παππού μου δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό το παρέβλεπαν όμως αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως είχα τόσα φοβερά μέσα. Εγώ πρέπει να πω ότι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Και συνέχισε: «Όπως όλοι οι νέοι ηθοποιοί, ξεκίνησα και εγώ να παίζω τους μεγάλους δραματικούς ρόλους αλλά δεν ήμουν καλός και δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ σφιγμένος, πολύ αγχωμένος, κουβαλούσα αυτό το βάρος των ονομάτων. Μεγάλο βάρος, δεν ήταν καθόλου διευκολυντικό.

Τώρα πως είναι η ζωή, ένα περίεργο πράγμα, διότι ήμουν εγγονός μεν της Παξινού και του Μινωτή, στην καριέρα μου η Παξινού δεν έπαιξε κανέναν ρόλο γιατί δεν υπήρχε, ο Μινωτής όμως έπαιξε. Όταν έφυγε η Παξινού από την ζωή, τα χαλάσαμε για τους λόγους τους γνωστούς. Για τα κληρονομικά θέματα. Όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού τα δώρισε στην τράπεζα, απίστευτα πράγματα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα όμως έπεσαν λυτοί και δεμένοι να τα ξαναφτιάξουμε. Έκανε αυτός το πρώτο βήμα, γιατί εγώ ήμουν νέος και επαναστάτης, όταν με πήρε τηλέφωνο και με προσέλαβε στο Εθνικό θέατρο. Έπαιξα 24 έργα σε πέντε χρόνια, μεγάλο σχολείο αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός».

Η αναφορά του στις πολιτικές του πεποιθήσεις

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω” για την πολιτική.

«Ήμουν στον χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού. Θαύμαζα πολύ τον Λεωνίδα Κύρκο. Δεν είχα όμως ποτέ την φιλοδοξία να γίνω πολιτικός. Σαν νέος ήμουν αριστερός. Τώρα, Νέα Δημοκρατία και ξερό ψωμί. Και γιατί το λέω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αλλά, είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή. Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται αυτή την στιγμή η Ελλάδα. Με όλα τα λάθη. Δυστυχώς δεν περιστοιχίζεται από ό,τι καλύτερο υπάρχει», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share