Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Τραγική αλήθεια για τη Δήμητρα Λιάνη: «Τους έδειξα εμπιστοσύνη και με πρόδωσαν…»

«Προσπάθησα να το ξεπεράσω...»

18 Απριλίου 2024 16:29
Τραγική αλήθεια για τη Δήμητρα Λιάνη: «Τους έδειξα εμπιστοσύνη και με πρόδωσαν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την συνάντηση και τον γάμο με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη ζωή της σήμερα.

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα.

Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης - Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα (photos)

«Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ», τόνισε στη συνέχεια.

Για τις φιλίες και τα άτομα που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη της, η κ. Λιάνη επεσήμανε πως, «το λάθος μου ήταν ότι έδειχνα εμπιστοσύνη με παιδική αφέλεια σε άτομα και προδόθηκα. Η φίλια είναι δύσκολη άλλα όταν υπάρχει, είναι πραγματικό οχυρό».

Πώς είναι η ζωή της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου σήμερα;

«Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μονό φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για το ενδιαφέρον της για την πολιτική αποκάλυψε ποιο ζήτημα την απασχολεί και μίλησε για το γεγονός ότι στο παρελθόν δέχθηκε σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

«Φοβάμαι για τον τόπο μου, τα εθνικά ζητήματα, το μέλλον της οικονομίας και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία», είπε και συμπλήρωσε:

«Νεότερη είχα αντιμετωπίσει σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άλλα κληρονόμησα από τον πάτερα του τον τσαμπουκά του. Σταμάτησα να κάνω σχέδια. Αφήνω τα πράγμα άπλα να έρθουν», τόνισε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share