Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Συνεχίζω τη θεραπεία! Έχω λίγο ακόμη...»: Δυστυχώς, το ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμίχος που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

18 Απριλίου 2024 11:49
«Συνεχίζω τη θεραπεία! Έχω λίγο ακόμη...»: Δυστυχώς, το ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμίχος που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος προχώρησε σε μία εξομολογητική συνέντευξη για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Μου αρέσει να βλέπω τα παλιά και να ανακαλύπτω τα καινούργια. Μέχρι κάποια ηλικία, είναι κυρίως τα εσωτερικά “ταξίδια”. Μεγαλώνοντας, και με διάφορα που μας συμβαίνουν, αρχίζεις να μην φοβάσαι το σκοτάδι. Το χειρότερο σκοτάδι θεωρώ ότι είναι η άγνοια και το βλέπουμε καθημερινά. Όχι με την έννοια της γραμματειακής γνώσης, αλλά της συνείδησης. Η άγνοια των ανθρώπων σε σχέση με τον πόνο. Το να μη θέλεις να μάθεις να ακούσεις τον πόνο του αλλουνού. Ζούμε σε μια χώρα που η ενσυναίσθηση υποφέρει. Έχω μεγαλώσει σε χωριό που δεν είχαν πολλά. Υπήρχαν αυτοί με ενσυναίσθηση και οι άλλοι που κουτσομπολεύουν. Οι Έλληνες ήμασταν ανέκαθεν παρτάκηδες. Έχουμε την εικόνα της φιλοξενίας, αλλά υπάρχει ο φόβος. Υπάρχουν λαοί που φαινομενικά δεν είναι φιλόξενοι, ενώ επί της ουσίας είναι περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Η Κύπρια επικοντίστρια Μαρία Αριστοτέλους νίκησε τον καρκίνο!

Ενώ, στη συνέχεια της συνέντευξής του, τόνισε: «Ήταν πολύ πρόσφατο όταν το ανακοίνωσα. Είχαμε κλείσει μια εκδήλωση ώστε να μιλήσουν οι άντρες για τον καρκίνο του μαστού, το πώς το αντιμετωπίζουν. Έχουμε την εκδήλωση και την ώρα που φτάνω, είναι αρκετές γυναίκες και μου έλεγαν “πείτε το με το όνομά του”. Όσοι ώρα μιλούν οι άλλοι δύο ομιλητές και βλέπω αυτές τις γυναίκες να με κοιτούν με μάτια σαν puppy, να το απενεχοποιήσουμε. Μου είπαν περιπτώσεις ρατσισμού στη δουλειά, μια αμήχανη διαδικασία. Δεν ήξερα ότι στο ενδιάμεσο θα διαγνωσθώ με καρκίνο στον πνεύμονα».

Όπως είπε ο ίδιος, λίγο χρόνο έχει ακόμα για θεραπείες και μετά θα σταματήσει πάλι!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share