Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κατερίνα Στανίση: «Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα, καμία, ενώ με έβλεπαν που ήμουν ταμπούρλο» (video)

«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύεις να είσαι γυναίκα - Άμα έχεις τον άλλο στο σπίτι και φοβάσαι συνέχεια, δε βγαίνει ζωή έτσι»

18 Απριλίου 2024 09:09
Κατερίνα Στανίση: «Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα, καμία, ενώ με έβλεπαν που ήμουν ταμπούρλο» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή EQ του Action24 έδωσε η Κατερίνα Στανίση, η οποία αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δε δέχτηκε τη συμπαράσταση καμίας γυναίκας, ούτε την περίοδο που βίωνε αυτές τις άσχημες καταστάσεις αλλά ούτε και αργότερα όταν μίλησε δημόσια για αυτές.

Διαβάστε επίσης: Εξομολόγηση ψυχής από Κατερίνα Στανίση: «Έχω μετανιώσει που δόθηκα παραπάνω από ό,τι έπρεπε, αλλά αυτή είναι η καρδιά μου» (video)

«Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, για να μη γίνω κουραστική. Έτυχε μετά από χρόνια να τα πω, επειδή με ρωτήσανε. Όταν λοιπόν περνούσα αυτές τις άσχημες καταστάσεις, κι αυτό είναι αλήθεια, δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα. Καμία. Δεν είναι ότι τα περνάς εσύ, έχεις και τον περίγυρο να σου λέει, “δεν μπορεί αυτός να της φέρεται έτσι, ποιος ξέρει τι θα κάνει κι αυτή”.

Άντε τώρα να βρεις άκρη. Με έβλεπαν που ήμουν ταμπούρλο. Ακόμα και όταν τα είπα, δε βγήκε μια γυναίκα να πει, “ναι, ζω κι εγώ έτσι, κάντε κάτι”», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στανίση.

«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύεις να είσαι γυναίκα. Όταν ήμουν μικρή και που μεγάλωσα, δεν υπήρχε στη γειτονιά άντρας να δέρνει τη γυναίκα του. Και από τότε μέχρι τώρα, δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η γυναίκα δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από την κοινωνία όσο θα έπρεπε.

Χτύπησες γυναίκα έξω, εκεί όπου μεγάλωσα, και δε σε χώσανε μέσα; Να ακουμπήσεις μόνο και να πάει να σε καταγγείλει, δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσεις.

Η γυναίκα τι είναι; Το υπό που λέγανε παλιά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί ρε παιδιά; Τι συμβαίνει; Δεν έχουμε μέσα μας λίγη γαλήνη; Μπαίνει ο άλλος σαν ταύρος στο σπίτι, τα βάζεις με τη γυναίκα σου; Σκοτώνεις τον άλλον, να αφήσεις τα παιδιά σου ορφανά;

Δεν κάνω την ψυχολόγο, που θα μπορούσα να είμαι με τα πράγματα που έχω κάνει. Να σταματήσει αυτό το κακό! Άμα έχεις τον άλλο στο σπίτι και φοβάσαι συνέχεια, δε βγαίνει ζωή έτσι.

Ή σου λέει “βαρέθηκα, δε θέλω να είμαι μαζί σου”. Έχει δικαίωμα να το πει και να το κάνει (…) Δεν μπορεί να το δεχτεί ο άνδρας ο πολλά βαρύς; Γιατί δεν μπορείς την άρνηση; Τι είναι το κτήμα σου; Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Υποτίθεται είμαστε λαός προοδευτικός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share