Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Το αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω τώρα, εκείνη την εποχή...» (video)

«Το λέω τώρα γιατί...»

17 Απριλίου 2024 15:05
Το αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω τώρα, εκείνη την εποχή...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι, την εμπειρία του δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega», ενώ αναφέρθηκε και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την περίοδο την οποία υπήρξε ζευγάρι με την παρουσιάστρια του ANT1.

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, επεσήμανε: «Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός».

Για την πρόσφατη δήλωσή του στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθαρίζει: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δε θα ζούσε με τους γονείς του».

Ενώ ανέφερε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Ναι, στην φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share