Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

14 μήνες μετά τη δικαστική απόφαση: Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ανακοίνωση για το γιο του, Δημήτρη

17 Απριλίου 2024 12:11
14 μήνες μετά τη δικαστική απόφαση: Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν υπήρξε η υπόθεση βιασμού και απόπειρας βιασμού εναντίον του, έχοντας αθωωθεί στην πρώτη περίπτωση και κάνοντας, πια, διακριτικά τα νέα του «βήματα» στην προσωπική του ζωή.

Την ίδια στιγμή ο γιος του, Δημήτρης, δείχνει να έχει ξεκινήσει να χαράσσει το δικό του δρόμο στον χώρο της υποκριτικής, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να επιβεβαιώνει, ότι θα βρίσκεται μαζί του στη θεατρική παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής», που θα παρουσιαστεί στο κοινό το καλοκαίρι.

«Συμμετέχει, πράγματι, μαζί μας. Είναι ένας εξαίρετος νέος συνάδελφος, κάναμε οντισιόν και για αυτό το λόγο τον πήραμε. Κάνουμε αυτή την παράσταση μαζί με την Αθηνά Μαξίμου, τη Μυρτώ Αλικάκη και άλλους. Ο Πέτρος δεν έχει χρειαστεί να μιλήσει μαζί μας», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Φτωχός γεννήθηκα, δεν έχω κανένα πρόβλημα» - Το ενοίκιο, η νέα δουλειά και ο καινούργιος γολγοθάς που ξεκινάει

«Φτωχός γεννήθηκα, δεν έχω κανένα πρόβλημα» ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Ο ηθοποιός πλέον ζει στο ενοίκιο, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον καινούργιο γολγοθά που ξεκινάει.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα του ηθοποιού, ο οποίος εργάζεται ξανά, αυτή τη φορά εκτός υποκριτικής.

«Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εργάζεται γιατί πρέπει να επιβιώσει», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: “Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα”», είναι τα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη τα οποία μετέφερε τηλεοπτικά ο δικηγόρος του.

Ο νέος γολγοθάς

Όσο για την ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Θέλει να αποτινάξει από πάνω του τις κατηγορίες για τις απόπειρες βιασμού», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share