Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Νικόλας Ράπτης: Παραλίγο ατύχημα την ώρα που μιλούσε σε ρεπόρτερ του Star (video)

Άγιο είχε ο παρουσιαστής

17 Απριλίου 2024 11:55
Γλύτωσε τα χειρότερα ο Νικόλας Ράπτης: Παραλίγο ατύχημα την ώρα που μιλούσε σε ρεπόρτερ του Star (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο έλειψε να πάθει ατύχημα ο Νικόλας Ράπτης κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην κάμερα του Star και της εκπομπής «Breakfast@Star».

Παράλληλα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: «Θα είναι μια δύσκολη μέρα...»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μιλούσε στην κάμερα όταν αντιλήφθηκε ότι ακριβώς μπροστά του αποκόπηκε ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο, που έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Η κάμερα του Star κατέγραψε τη στιγμή και ήταν ευτύχημα που το κλαδί έπεσε ελάχιστα μέτρα πιο μπροστά από το σημείο όπου βρίσκονταν.

Χατζίδου, Παύλου, Αργυριάδου, Πυράκη και Ντάφλος είπαν επιτέλους όσα όλοι πιστεύουμε για τη Super Κική: «Έχει αυτό το υφάκι και βγάζει χολή γιατί αυτό νομίζει ότι πουλάει - Θέλει να δίνεται έκταση»

Η Super Κική για ακόμη μια φορά είχε τη δική της... Super Κική στιγμή, σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα με τη Γαρυφαλιά Καληφώνη και κάνοντάς το με το γνωστό αισχρό, αλλά και επιτηδευμένο τρόπο, για να αποκτά δημοσιότητα, μην ξεφεύγοντας από την «τσιμπίδα» του Breakfast@Star.

Η εκπομπή του Star έριξε «κεραυνούς» στη YouTuber της κακιάς ώρας, που ξέρει μόνο να... πουλά το γεγονός ότι έχει κάνει φυλακή μαζί με τις τουλάχιστον χοντροκομμένες ατάκες, που νομίζει πως έχουν χιούμορ, με όλο το πάνελ να «βάλλει» εναντίον της και να λέει ακριβώς όσα πιστεύουν οι περισσότεροι για μια απόλυτα θλιβερή περσόνα, που είναι να απορεί κανείς πώς γίνεται να έχει δημοσιότητα.

Τα σχόλια στο Breakfast@Star για τη Super Κική που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε

«Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Star, που εσχάτως δεν χαρίστηκε ούτε στον Αντώνη Κανάκη.

Με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”».

Η Μαίρη Αργυριάδου, ενδιάμεσα, είπε: «Δεν ξέρω γιατί το έχει πάθει όλο αυτό. Στην αρχή έβλεπα ένα νέο κορίτσι που τα λέει όλα αφιλτράριστα, αλλά το αφιλτράριστο με το προσβλητικό δεν είναι το ίδιο. Βλέπετε τον Βασάλο πόσο κόσμια τα λέει στο δικό του κανάλι. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζουν τέτοιες αναφορές με εξευτελιστικό τρόπο. Μια χαρά τους ξέρει όσουε σχολιάζει, αλλά ξέρει παράλληλα να λέει σιχαμένο όποιον τολμά να τη σχολιάζει».

Η Λιλή Πυράκη, από την πλευρά της, επεσήμανε πως «δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τόσο απαξιωτικά. Ειδικά όταν την άκουσα να ρωτά αν είναι αυτός, που έχει πεθάνει, δεν μπορούσα να έχω την ηρεμία, που έχω τώρα. Αν έχουν προηγούμενο και δεν της αρέσει μπορεί να το πει, όλα τα υπόλοιπα είναι ντροπή», ενώ ο Κωνσταντίνος Ντάφλος τοποθετήθηκε ως εξής: «Βγάζει χολή, γιατί αυτό πουλάει. Αν είναι έτσι το YouTube, με το υφάκι μου και το τσιγάρο να γίνω viral, τότε τι να πω;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share