Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Αλλάζουν όλα στη σχέση της Όλγας Κιουρτσάκη με την Άντζελα Δημητρίου: «Τα κάνει όλα αυτά για να μπορεί να τα δει η γιαγιά του παιδιού, επιβεβαίωσε ότι...»

Η αλήθεια για την πορεία των επαφών τους

17 Απριλίου 2024 10:54
Αλλάζουν όλα στη σχέση της Όλγας Κιουρτσάκη με την Άντζελα Δημητρίου: «Τα κάνει όλα αυτά για να μπορεί να τα δει η γιαγιά του παιδιού, επιβεβαίωσε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σχέση της Όλγας Κιουρτσάκη με την Άντζελα Δημητρίου έχει βρεθεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ειδικά με αφορμή το παιδί της πρώτης και το τι επαφή θα έχει αυτό με τη γιαγιά του.

Η Όλγα προκάλεσε τις τελευταίες μέρες αντιδράσεις για το όνομα, που θα δοθεί στην κόρη της, δίνοντας απαντήσεις μέσα από το social media, τα οποία χρησιμοποιεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι που πρόσεξαν και στο Happy Day, σχολιάζοντας την ουσία των κινήσεών της.

Το σχόλιο του Happy Day για Κιουρτσάκη και Δημητρίου

«Η Όλγα Κιουρτσάκη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, ότι γίνεται προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι. Το όνομα του παιδιού έχει κι αυτό της γιαγιάς του», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει πως «την έχει πιάσει τέτοια εξωστρέφεια. Είτε πάει στον παιδίατρο είτε στο εστιατόριο, μας ενημερώνει μέσα από τα social media. Ίαως θέλει να τα βλέπει η γιαγιά, ότι κάνει το καθήκον της ως μάνα», για να τονίσει η παρουσιάστρια, ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να τα βρίσκουμε με τους αγαπημένους μας.

Δόθηκε η απάντηση για το αν θα πάει η Άντζελα Δημητρίου στη βάπτιση της εγγονής της: «Δεν μπορώ να τη βλέπω άλλο να υποφέρει, με την Όλγα Κιουρτσάκη έγινε κάτι και τελικά...»

Οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου και της Όλγας Κιουρτσάκη βρίσκονται σε ρήξη το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως σύντομα έρχεται η βάπτιση της κόρης της δεύτερης.

Το ερώτημα, που έχει προκύψει επομένως είναι το αν η Λαίδη θα βρεθεί στη βάπτιση της εγγονής της, αφού η κατάσταση έχει δυσχεράνει πολύ ανάμεσα σε μάνα και κόρη.

Ποια θα είναι τελικά η στάση της Άντζελας Δημητρίου;

Ο προσωπικός φίλος, κουμπάρος και στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας, Νίκος Δουλάμης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα τονίζοντας: «30 χρόνια που μπαινόβγαινα στο σπίτι η κ. Ελένη μας έδινε την αγάπη της, τώρα όμως στεναχωριέμαι γιατί βλέπω την Άντζελα να υποφέρει και καλό είναι να ηρεμήσει. Την περιμένουν τα τραγούδια, την καταλαβαίνω, το έχω ζήσει κι εγώ αυτό»!

Και πρόσθεσε: «Με την Όλγα κάτι έγινε, με το παιδί με τη βάπτισή του. Θα έλεγα στην Όλγα να έχει το όνομα της μαμάς της το παιδί. Μπαίνουν τρίτοι στη μέση και τους χωρίζουν». Και υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια και πρέπει να πάει η Άντζελα. Σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι όμορφα με χαμόγελο. Η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πάνε, αυτό πιστεύω. Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα και να της πω ότι δεν αξίζει τον κόπο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share