Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Όλες θα ζήλευαν τη Νόνη Δούνια: «Ο άντρας μου είναι άντρας, μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια» (video)

«Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο, ήμουν χορτασμένη, μ' αυτόν τον άντρα και γάμο κάνω και οικογένεια κάνω»

17 Απριλίου 2024 09:41
Όλες θα ζήλευαν τη Νόνη Δούνια: «Ο άντρας μου είναι άντρας, μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε η Νόνη Δούνια, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

«Έχω πολλά ελαττώματα. Είμαι ισχυρογνώμων, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αλλάζω εύκολα τη γνώμη μου. Μου αρέσουν πολύ οι ελευθερίες και οι ανεξαρτησίες μου και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να το δεχτεί. Σε ένα ζευγάρι είναι ωραίο να σέβεται ο ένας τις ελευθερίες του άλλου. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός του να ελέγχω τον άλλον, δεν μου αρέσει. Δε σημαίνει ότι στην ελευθερία μου θα δείξω έλλειψη σεβασμού στον σύζυγό μου. Είναι ωραίο ο άνθρωπος που είστε μαζί να παραμένει ο ίδιος όπως τον γνώρισες. Αγαπάμε τον άνθρωπο με τον χαρακτήρα του, όπως είναι», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία. Όλα ήταν απαξίωση, καμία επικοινωνία. Πέρασε κι αυτή η φάση και είμαστε μια χαρά. Η κόρη μας δε νομίζω ότι πέρασε κάποια εφηβεία. Η εφηβεία των ανδρών είναι λίγο πιο ιδιαίτερη, γιατί οι γυναίκες είναι πιο “ανεπτυγμένες”. Σε ένα σχολείο είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Για αυτό πιστεύω ότι τα αγόρια περνούν μια πιο δύσκολη εφηβεία. Για αυτό υπάρχει τώρα κι αυτή η απόδειξη του “είμαι μάγκας”», εξήγησε η βουλευτής.

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί, είχαμε κάποια θέματα που τα δημιούργησαν τα παιδιά» (video)

Για τη σχέση με τον σύζυγό της, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Είμαι παντρεμένη από το 2004, αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου, αλλά εγώ δε θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε, αλλά δε γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στο μυαλό μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση. Ο άντρας μου είναι άντρας. Μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share