Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Χώρισαν μετά από 15 χρόνια και την απόκτηση 1 παιδιού: Ο γοητευτικός πρώην σύντροφος της Αγγελικής Λάμπρη και το τέλος

Ο γνωστός Έλληνας πρώην σύντροφός της, το τέλος μετά από 15 χρόνια και οι σημερινές τους σχέσεις

17 Απριλίου 2024 09:14
Χώρισαν μετά από 15 χρόνια και την απόκτηση 1 παιδιού: Ο γοητευτικός πρώην σύντροφος της Αγγελικής Λάμπρη και το τέλος
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Αγγελική Λάμπρη έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από το ρόλο της στη θρυλική σειρά, «Στο Παρά Πέντε». Βέβαια, μετά το τέλος της σειράς ακολούθησαν και πολλές άλλες επιτυχημένες συνεργασίες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή, καθώς θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα αποκλειστικά και μόνο μέσα από τη δουλειά της.

«Δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου να δίνω συνεντεύξεις. Ακόμα και την εποχή του Παρά πέντε έκανα τα λιγότερα από όλους. Θα δώσω μία συνέντευξη μόνο αν μου το ζητήσουν από την παραγωγή, γιατί πρέπει να προωθήσω τη δουλειά μου», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΟΚ!».

Αγγελική Λάμπρη: Ο βελούδινος χωρισμός και η σχέση με την κόρη της

Χώρισαν μετά από 15 χρόνια και την απόκτηση 1 παιδιού: Ο γοητευτικός πρώην σύντροφος της Αγγελικής Λάμπρη και το τέλος

Η ηθοποιός ξεκίνησε το 2004 τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, Αντώνη Αγγελόπουλο. Τον Δεκέμβριο του 2012 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ευτυχία, που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, το 2019 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι, που έχει μια κόρη 10 ετών, είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, κάτι που η ίδια η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της.

«Το σύµφωνο συµβίωσης το κάναµε για να γλιτώσουµε τα διαδικαστικά, για να µας είναι µερικά πράγµατα πιο εύκολα. Αλλιώς δεν θα προχωρούσαµε ούτε σε αυτό. ∆εν νοµίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω ένας γάµος. Μάλιστα, θυµάµαι ότι το 2012, που υπογράψαµε το σύµφωνο, ήµασταν από τους πρώτους που το είχαµε κάνει και ο συµβολαιογράφος ψαχνόταν. Φανταστείτε ότι το φροντίσαµε µόλις δύο µήνες πριν γεννήσω» είχε πει η ίδια.

Την αποκάλυψη είχε κάνει τότε η εφημερίδα, «Real Life» και το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου.

Ενώ, πρόσωπο από το περιβάλλον τους είχε αναφέρει πως «πρόκειται για έναν “βελούδινο” χωρισμό». Και στη συνέχεια, η ίδια πηγή είχε συμπληρώσει: «Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους».

Για τον χωρισμό της και για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί είχε μιλήσει στο περιοδικό, «ΟΚ!» η Αγγελική Λάμπρη δύο χρόνια μετά την οριστική ρήξη στη σχέση της με το σκηνοθέτη.

Με τον σύντροφό σου και σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο έχετε πλέον χωρίσει. Πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί;

«Δεν είναι δύσκολο γιατί, όπως προανέφερα, από τότε που γεννήθηκε η κόρη μας ήμουν κολλημένη πάνω της. Δεν άλλαξαν λοιπόν και πολλά πράγματα στη ζωή μας από τότε που πήραμε την απόφαση με τον πατέρα της να χωρίσουμε».

Δεν ήταν δύσκολο να της πείτε ότι ο μπαμπάς και η μαμά αποφάσισαν να μη μένουν πια μαζί;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι έχω μια καταπληκτική σχέση με το παιδί μου. Όλο το άλλο έχει περάσει… Κοιτάω μπροστά και ό,τι έγινε στο παρελθόν το έχω αφήσει πίσω μου».

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό κομμάτι, θα ήθελες κάποια στιγμή να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;

«Δεν έχω παντρευτεί μέχρι τώρα, οπότε κάτι τέτοιο θα ήταν πρωτόγνωρο για εμένα. Λες να μου πηγαίνει το νυφικό; Προς το παρόν δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα αυτό. Προτεραιότητα για εμένα έχει το παιδί μου και η δουλειά μου. Βγαίνοντας από μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ σημαντικό να βρω τις ισορροπίες μου. Έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και το χαίρομαι πολύ αυτό το διάστημα. Έχοντας ένα παιδί πια, πολύ δύσκολα θα άφηνα έναν νέο άνθρωπο να μπει στη ζωή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share