Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Όταν δε θέλουν τα παιδιά μου να πάνε σχολείο, παίρνω και ενημερώνω τους δασκάλους - Δε βρήκα τίποτα από όσα έψαχνα στο Άγιον Όρος»

Η απάντηση του ηθοποιού στα αρνητικά σχόλια εναντίον του

17 Απριλίου 2024 09:02
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Όταν δε θέλουν τα παιδιά μου να πάνε σχολείο, παίρνω και ενημερώνω τους δασκάλους - Δε βρήκα τίποτα από όσα έψαχνα στο Άγιον Όρος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε για ακόμη μια φορά ενδιαφέροντα πράγματα να πει μπροστά στις κάμερες, με τον γνωστό ηθοποιό που ακολουθεί πλέον διαφορετική ζωή να παρουσιάζει το βιβλίο του και να δίνει αρκετές απαντήσεις.

Το βιβλίο του έχει τίτλο «Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα», με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να απαντά στα αρνητικά σχόλια εναντίον του, να εξομολογείται πώς πήρε τις εμπειρίες της ζωής του και να εξηγεί το πώς διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του ως προς την εκπαίδευση, ενώ προηγουμένως είχε τοποθετηθεί και για την αντίδραση της συζύγου του στο βιβλίο.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη

«Το βιβλίο του έγραψα, για να εξηγήσω ότι οι δικές μας ιστορίες είναι οι δάσκαλοι της ζωής μας. Γύρισα τον κόσμο για να βρω γκουρού, σαμάνους, γκιόγκηδες, ινδιάνους, θεραπευτές, μοναχούς στον Άγιον Όρος και άλλα, όμως αυτό που έχω να πω είναι, ότι δάσκαλοι στη ζωή είναι οι εμπειρίες μας.

Φυσικά και δέχομαι αρνητικά σχόλια, εδώ δέχονται ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν φτάνουν αυτά, όμως, σε μένα. Εύχομαι σε όποιον κάνει αυτά τα σχόλια να βρει αυτό, που λείπει από τη ζωή του και να πάψει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων.

Γίνεται συχνά με τις κόρες μου να μη θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε την τάξη με τις απουσίες. Όταν τα παιδιά μου δεν θέλουν να πάνε σχολείο, παίρνω τηλέφωνο και λέω στους δασκάλους ότι δεν έχουν διάθεση σήμερα και καταλαβαίνουν κι εκείνοι, εφηβεία περνούν τα παιδιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share