Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Απομονώνονται από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Η αμετάκλητη απόφαση του ζευγαριού δημοσιοποιείται

Η αλλαγή που ετοιμάζουν για την οικογένειά τους

17 Απριλίου 2024 08:27
Απομονώνονται από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Η αμετάκλητη απόφαση του ζευγαριού δημοσιοποιείται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μόνο εύκολα δεν έχουν περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά τη διάγνωση της Πριγκίπισσας με καρκίνο, με το ζευγάρι να έχει δεχθεί μια τεράστια αγκαλιά από όλο τον κόσμο ως συμπαράσταση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν καταστρώνει τα δικά του πλάνα, αναζητώντας την ηρεμία του.

Και μπορεί ο Ουίλιαμ να είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στις αρμοδιότητές του, όπως έγινε ήδη γνωστό στη Βρετανία, όμως το μελλοντικό βασιλικό ζεύγος επιθυμεί αυτή τη στιγμή όσο τίποτε άλλο την ιδιωτικότητά του, παρότι η φήμη του «εκτοξεύεται» όσο περνά ο καιρός. Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να λάβουν οριστικά την απόφαση να απομονωθούν από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ψάχνοντας τόπο διαμονής.

Όπως έχει μεταφερθεί, το πριγκιπικό ζεύγος σκοπεύει να πραγματοποιήσει ανακαινίσεις και επεκτάσεις σε ένα απομονωμένο σπίτι δίπλα από την έπαυλη στο Ουίνσδορ. Η οικογένειά τους, άλλωστε, διαμένει στο Μπέρκσαϊρ από το καλοκαίρι του 2022, όμως πρέπει να βρεθεί πια μια νέα κατοικία, που θα διευκολύνει την Κέιτ όσο καιρό πραγματοποιεί τη θεραπεία της απέναντι στον καρκίνο.

Ο λόγος που διαλέγουν την νέα τους κατοικία Κέιτ και Ουίλιαμ

Η κατοικία, που δείχνει το ζευγάρι να έχει βρει, είναι ένα πιο κλασικού στυλ οίκημα στο Adelaide Cottage, με την οικογένειά τους να σκοπεύει να μετακομίσει ήδη μέσα στην άνοιξη. Για να γίνει αυτό, βέβαια, πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες ανακαίνισεις, καθώς το σπίτι τη δεδομένη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει, άλλωστε, είναι παραπάνω από πολυτελείς και αυτός είναι ο σκοπός, καθώς η Κέιτ πρέπει να έχει όλες τις ανέσεις, στη μάχη που δίνει απέναντι στην ασθένειά της.

Σύντομα, πάντως, αναμένεται να δοθεί λύση στο ζήτημα, ώστε να μετακομίσει η οικογένεια, με τον Ουίλιαμ να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Το οίκημα όπου θα μείνουν, παράλληλα, μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς είχε χτιστεί το 1831 ως ησυχαστήριο της συζύγου του Βασιλιά Ουίλιαμ του 4ου, της Βασίλισσας Αδελαΐδας. Είναι, μάλιστα, ένα σπίτι που επρόκειτο να δοθεί στους Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ το 2018, αλλά το τελευταίο ζευγάρι φάνηκε πως είχε άλλα πλάνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share