Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Πιο δεμένοι από ποτέ Ματσούκα - Κόκκαλης: «Έριξαν» το ίντερνετ οι φωτογραφίες της πρώτης τους εξόρμησης μετά τον γάμο (photos)

Τρελά ερωτευμένο το νεόνυμφο ζευγάρι

17 Απριλίου 2024 07:39
Πιο δεμένοι από ποτέ Ματσούκα - Κόκκαλης: «Έριξαν» το ίντερνετ οι φωτογραφίες της πρώτης τους εξόρμησης μετά τον γάμο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο χρόνο για δυο κατάφεραν να ξεκλέψουν από το γεμάτο πρόγραμμά τους η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, κάνοντας μια εξόρμηση στα Ιωάννινα.

Από τη μία, η Δήμητρα Ματσούκα έχει αφιερωθεί στις «Ψυχοκόρες», ενώ από την άλλη, ο Πέτρος Κόκκαλης εστιάζει στην καριέρα του στην πολιτική. Ωστόσο, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: «Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που...» (video)

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, την 1η Δεκεμβρίου 2023, Ματσούκα και Κόκκαλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγες στιγμές για δύο στα Ιωάννινα κοντά στη φύση. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της μοιράστηκαν ορισμένα στιγμιότυπα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Μπορεί ο λόγος της επίσκεψής τους να ήταν πάλι επαγγελματικός, αλλά κατάφεραν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο ένας απαθανατίζει τον άλλον, με την χαρά να αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δήμητρα Ματσούκα

Πέτρος Κόκκαλης

Το εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης: «Είχαμε βάλει ένα "στοίχημα" όταν γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα Ματσούκα»

Μια σπάνια αναφορά στη σύζυγό του, Δήμητρα Ματσούκα, έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso.

Δείτε επίσης: Ματσούκα για Κόκκαλη: «Ο Πέτρος είναι ο έρωτας της ζωής μου, μου αρέσει να με φροντίζει κι εκείνος»

Πέτρος Κόκκαλης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα τι λέει για όλα αυτά; Τι άλλαξε στη ζωή σας με τον γάμο;

Η Δήμητρα με στήριξε όσο κανείς στις αποφάσεις μου, στην αναγκαιότητα ο Κόσμος να γίνει κόμμα και να ενώσει τις πράσινες δυνάμεις εντός της χώρας. Ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα σε μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαιότητα, στην αγάπη και στον σεβασμό. Είχαμε βάλει ένα «στοίχημα» όταν γνωριστήκαμε και το κερδίσαμε.

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα

Η εμπειρία σας από την Ευρωβουλή τι σας δίδαξε;

Η θητεία μου στην Ευρωβουλή με γέμισε αισιοδοξία. Αυτό που μου επιβεβαίωσε είναι πως αν δουλέψεις, αν αναζητήσεις κοινό έδαφος ακόμα και με αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις στη βάση αξιών και επιστημονικών δεδομένων, τότε μπορείς να φανείς χρήσιμος, να καταφέρεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Να αφήσεις κάτι πίσω σου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share