Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Έδειξε το μεγαλείο του ο Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου έφυγε στα χέρια μου - Υπήρξε κυρία ανεπανάληπτη…»

Συγκινούν τα λόγια του σπουδαίου ηθοποιού για τη μεγάλη απώλεια

16 Απριλίου 2024 23:34
Έδειξε το μεγαλείο του ο Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου έφυγε στα χέρια μου - Υπήρξε κυρία ανεπανάληπτη…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλόνισε η περιγραφή του Γιάννη Βογιατζή για τις τελευταίες στιγμές της συζύγου του. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλώντας στο “Ενώπιος Ενωπίω” αποκάλυψε ότι πέθανε στα χέρια του και εκείνος το ίδιο βράδυ έπαιξε στην παράσταση στο θέατρο.

Όσα ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής για την σύζυγό του

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε πως «ευτύχησα να έχω μία πολύ σπουδαία οικογένεια. Και από πατέρα και από μητέρα. Και από τον αδερφό μου τον Γιώργο τον οποίο χάσαμε πολύ νωρίς. Ήμουν ευτυχισμένος».

«Η σύζυγός μου πέθανε στα χέρια μου. Κυριολεκτικά. Έκανα πρόβα και έκανα και παράσταση την ίδια ημέρα. Ήξερα ότι αυτό θα ήθελα. Για εμένα. Με στήριζε πάντα. Αν δεν είχα αυτήν την γυναίκα ίσως να μην είχα και αυτήν την όποια καριέρα έκανα. Της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και όλο τον σεβασμό στο όνομά της.

Δείτε επίσης: Τι σημαίνει Έθνος; Η μεγαλειώδης απάντηση του Γιάννη Βογιατζή - «Στο αίμα μας ρέει...»

Υπήρξε μία κυρία ανεπανάληπτη. Όταν λέμε Κυρία εννοούμε αυτήν την κυρία. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες. Αλλά εγώ μία γνώρισα και μία λάτρεψα» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Γιάννη Βογιατζή για τη σύζυγό του.

Το 2016 είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής για τη γυναίκα του: «Η γυναίκα μου. Μεγάλος έρωτας. Τη γνωρίζω από τα 16 της χρόνια. Αθηναία. Επειδή μου άρεσαν τα μαθηματικά της έκανα φροντιστήριο.

Την αγαπούσα κρυφά, αλλά γίναμε ζευγάρι όταν έγινε 23 ετών. Ο Θεός μας έχει ακόμη μαζί, αν και τώρα περνά μια περιπέτεια με την υγεία της και τη φροντίζω με όλη μου την αγάπη.

«Η απόλυτη δημοκρατία», έλεγε η μητέρα μου, «θα ‘ρθει όταν εξισωθούν οι άνδρες με τις γυναίκες». Γι’ αυτό και τις σέβομαι. Αποκτήσαμε έναν γιο που δεν ακολούθησε τα βήματά μου. Του άρεσαν τα οικονομικά. Τώρα έχουμε ξετρελαθεί με τον εγγονό. Με τον μικρό Γιάννη μοιάζω. Έχουμε την ίδια αθωότητα. Δεν θέλω να στενοχωρώ τους ανθρώπους. Θέλω να είμαι κύριος με όλους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share