Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Άσχημα τα νέα!

16 Απριλίου 2024 20:39
Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη Κόκοτα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει υπό παρακολούθηση και διασωληνωμένος μετά το καρδιακό επεισόδιο και το έμφραγμα που υπέστη στις (28/03). Οι γιατροί δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην αποσωλήνωσή του καθώς χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις πρώτα.

Τελευταία εξέλιξη για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί, γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν ίσως κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά».

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, μετά το έμφραγμα που υπέστη, με την οικογένειά του να μην φεύγει από το πλευρό του και να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα γίνει καλά.

Μάλιστα, η αδερφή του τραγουδιστή αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στην εντατική.

Σε μια σύντομη επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», υπογράμμισε ότι ο αδερφός της θα γίνει σύντομα καλά και θα απαντήσει σε όποια απορία έχουν οι δημοσιογράφοι χωρίς να αναφερθεί καθόλου, στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Την αισιοδοξία της εξέφρασε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα

Ειδικότερα, η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε στην αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα «μάθαμε ότι έχει γίνει τραχειοστομία» και η Ελένη Κόκοτα απάντησε «εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει».

Από την πλευρά της, η Εύη Δρούτσα, που βρισκόταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επεσήμανε ότι «παιδιά μιλάω κάθε μέρα με τη γυναίκα του Κόκοτα, Κατερίνα. Πραγματικά δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα. Εγώ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε το συζητάω με τον Γιώργο Λεμπέση -πολύ φίλος του- και πραγματικά δεν θα πω και εγώ ποτέ τίποτα, απλώς το περιμένουμε το θαύμα, μόνο αυτό λέω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share