Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Γυρίζει σελίδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Η κοινή απόφαση με την Κέιτ Μίντλετον

Είναι ανακοινώσιμο

16 Απριλίου 2024 15:43
Γυρίζει σελίδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Η κοινή απόφαση με την Κέιτ Μίντλετον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακοίνωσε την πρώτη του δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

Ο 41χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, μετά το βίντεο της Κέιτ Μίντετον ότι νοσεί, αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην εργασία του στις 18 Απριλίου, για να βοηθήσει στη δημοσιοποίηση οργανώσεων με αντίκτυπο στην κοινότητα και το περιβάλλον στο Surrey και το δυτικό Λονδίνο.


Ο πρώτος σταθμός επίσκεψής του, σύμφωνα με τον Independent, θα είναι το “Surplus to Supper“, μια φιλανθρωπική οργάνωση, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της φτώχειας.

Εκεί, θα δει πώς επεξεργάζονται τα υπολείμματα τροφίμων και πώς τα επαναδιανέμουν σε οργανισμούς που τα χρειάζονται στην κοινότητα.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη σε έναν από τους ωφελούμενους οργανισμούς, ένα κοινοτικό κέντρο νεολαίας στο Δυτικό Λονδίνο.

Γυρίζει σελίδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Η κοινή απόφαση με την Κέιτ Μίντλετον

Η απόφασή του να επισκεφθεί αυτούς τους οργανισμούς έρχεται στο πλαίσιο της δέσμευσής του να βοηθήσει το περιβάλλον στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου, το οποίο τον έκανε να ιδρύσει το βραβείο Earthshot το 2020 για να προβάλλει τους καινοτόμους στον τομέα αυτό.

Η επιστροφή του στη δημόσια ζωή έρχεται εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, και η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δίνουν αμφότεροι μάχη με τον καρκίνο.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος απουσιάζει αισθητά από τη δημόσια ζωή, ακυρώνοντας διάφορες υποχρεώσεις φέτος.

Ενώ θεωρήθηκε ότι θα επέστρεφε στα δημόσια καθήκοντα μετά το Πάσχα, εξήγησε ότι δεν θα εργαστεί ξανά μέχρι οι γιατροί της να κρίνουν ότι είναι ασφαλές να το κάνει.

«Σπάραξε» βασιλικός σεφ για την Κέιτ Μίντλετον: «Δεν μπορεί καν να φάει…»

Μπορεί να είναι πριγκίπισσα αλλά δεν παύει να έχει απαγορεύσεις ακόμα και στις διατροφικές της προτιμήσεις. Η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να καταναλώσει ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού. Το «απαγορευμένο» φαγητό δεν αποτελεί προσωπική της επιλογή αλλά μια παράδοση στην βασιλική οικογένεια που κρατά αιώνες.

Ένας πρώην βασιλικός σεφ ισχυρίστηκε ότι οι Γουίνδσορ, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ δεν επιλέγουν ποτέ σνακ που έχουν τετράγωνο σχήμα, όπως το τοστ, και η παράξενη αυτή συνήθεια προέρχεται από πολύ παλιά.

Δείτε επίσης: Κι όμως, ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε τη χαριστική βολή στην Κέιτ Μίντλετον: «Έπεσε στο πάτωμα και ξέσπασε σε κλάματα»

Γιατί είναι απαγορευτικό αυτό το φαγητό για την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρώην σεφ – Graham Newbould – εξήγησε ότι η Κέιτ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν αυτό το είδος σάντουιτς λόγω μιας παλιάς δεισιδαιμονίας. Ο σεφ που εργαζόταν για πολλά χρόνια στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχαμ, εξήγησε τον ασυνήθιστο κανόνα σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Secrets of the Royal Kitchen».

«Οι royals δεν τρώνε ποτέ τετράγωνα σάντουιτς γιατί η παράδοση λέει ότι όποιος τους προσφέρει φαγητό με μυτερές άκρες προσπαθεί να ανατρέψει τον θρόνο», εξήγησε ο σεφ. Πρόσθεσε ότι όλα τα χρόνια που εργαζόταν για τους royals της Αγγλίας, δεν παρέδωσε ποτέ ένα πιάτο με γωνίες στην αείμνηστη βασίλισσα, ωστόσο η ίδια συνόδευε το τσάι της με στρογγυλεμένα τοστάκια».

Η Sun αναφέρει ότι υπήρχε ακόμα ένας άλλος λόγος που ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ιδιότροπος με το σχήμα του φαγητού του: «Θεωρείται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, πρίγκιπας Αλβέρτος, ακολούθησε τις ίδιες δεισιδαιμονικές πεποιθήσεις επειδή φέρεται να πίστευε ότι η κατανάλωση φαγητού σε σχήμα φέρετρου έφερνε ατυχία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share