Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

«Λύγισε» στον αέρα η Μαρία Κανελλοπούλου - Η άγνωστη συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου (video)

Στα γυρίσματα της σειράς «Μάνα είναι μόνο μία»

16 Απριλίου 2024 13:15
«Λύγισε» στον αέρα η Μαρία Κανελλοπούλου - Η άγνωστη συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μαρία Κανελλοπούλου και η Ναταλία Δραγούμη κάνουν ένα τηλεοπτικό reunion, ύστερα από 31 χρόνια και θυμούντα άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειρά «Μάνα είναι μόνο μία».

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή που η Μαρία Κανελλοπούλου μοιράστηκε μπροστά στην κάμερα ένα περιστατικό, με πρωταγωνίστρια την Μαίρη Χρονοπούλου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Δεν έπεσε μόνη της»: Ανατροπή με τη Μαίρη Χρονοπούλου, το ανακοίνωσαν 6 μήνες μετά τον θάνατό της (video)

«Όταν με επέλεξαν για το ρόλο της ψυχοκόρης, ήθελαν μια σύγχρονη της Χρονοπούλου και δεν δεχόταν καμία. Η Ναταλία ήταν τόσο νέα, ήταν αφηρημένη, σκεφτόταν άλλα πράγματα, δεν διάβαζε όσο έπρεπε. Η Μαίρη ήταν πολύ έξυπνη, της διάβαζαν μια φορά το κείμενο και τα έλεγε με τη μία, χωρίς κανένα κόμπιασμα. Μια αστεία σκηνή ήταν όταν η Ειρήνη Δογάνη είχε στηριχτεί στην πόρτα, την άνοιξε απότομα η Μαίρη και η Ειρήνη έπεσε κάτω. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε από τα γέλια», είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

Από την πλευρά της και η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε στην αείμνηστη ηθοποιό: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν πολύ γενναιόδωρη. Στο τελευταίο γύρισμα ήθελε να μου δώσει το φινάλε της σκηνής. Μου έχει δώσει ένα σημαντικό tip, όταν έχεις κοντινό πλάνο, να σφίγγεις τον πωπό σου, γιατί σου δίνει ενέργεια στο πρόσωπο και λάμψη στα μάτια».

Στη συνέχεια η Μαρία Κανελλοπούλου αποκάλυψε συγκινημένη: «Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη, ακόμα κλαίω με αυτό. Ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έξοδα και πήγα και αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Όταν θα πληρωνόμουν το πρώτο επεισόδιο, ήταν και η πρώτη δόση του αυτοκινήτου. Πήρα τον φάκελο με τα χρήματα και μου τον έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ.

Πήγα στο γύρισμα και έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες με φώναξε η Μαίρη στο καμαρίνι της. Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτί, το οποίο το έχω ακόμα, και μέσα ήταν τα λεφτά που μου έκλεψαν. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι “αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, αλλά όλους όσοι είναι εδώ και σε αγαπάνε”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share