Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου - «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα...» (video)

«Έκανα γυμνός το γύρισμα και...»

16 Απριλίου 2024 11:02
Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου - «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τις έντονες στιγμές του, την περίοδο που έκανε μαύρες σκέψεις, αλλά και την σκηνή την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ από τη σειρά «Ταμάμ».

Με την ευκαιρία, δείτε την καταγγελτική δήλωση του ηθοποιού για το «Ζάρι».

«Έκανα γυμνός το γύρισμα. Τότε η Λίλα Μπακλέση με είδε με όλα τα… πλούσια ελέη, έκανα και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με πολύ λάθος υλικά από το μπάνιο που έβρισκα…

Πέρα από τον αφρό ξυρίσματος, προσπάθησα στην αρχή να βάλω οδοντόκρεμα. Μην το κάνει ποτέ κανένας άνθρωπος, κάηκα, κυριολεκτικά, υπέφερα όσο δεν πάει», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την προσπάθειά του να μην φανεί το επίμαχο σημείο.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν βίωσε μια σκοτεινή περίοδο, στην οποία οι σκέψεις του έφτασαν στην αυτοκτονία: «Μια περίοδο της ζωής μου πέρασα βαριά κατάθλιψη, δεν το είχα καταλάβει. Δεν αισθανόμουν καλά, μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου, όντως είχε τέτοιες μαύρες σκέψεις. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολύ μεγάλη φαντασία και αγάπη στην τέχνη, είναι πάρα πολύ εύκολο να αισθανθεί πολύ μόνος» εξομολογήθηκε.

«Κυρίως αισθανόμουν μόνος, ότι βιώνω μια εσωτερική μοναξιά, παρόλο που ήμουν με κόσμο, δεν αισθανόμουν μέσα μου καλά», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην πρωινή εκπομπή του Mega.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share