Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

«Έσφιξε το χέρι και μου είπε…»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;»

16 Απριλίου 2024 09:27
«Έσφιξε το χέρι και μου είπε…»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Την καρδιά της «άνοιξε» η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Η ηθοποιός, που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή της και έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, όταν της έσφιξε το χέρι.

Για τις ταινίες που πρωταγωνίστησε αλλά και για τα χρήματα που έπαιρναν οι υπόλοιποι ηθοποιοί, είπε: «Το 1968 ήταν έτος «Στυλιανοπούλου», έπαιξα 80 ταινίες. Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια πήδαγα από την χαρά μου».

«Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα, ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο. Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.

Διαβάστε επίσης: «Η Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα, έκανε υπερβολές. Ο Παπαμιχαήλ ήταν κακομαθημένος και λίγος, δεν της φτούρισε»

«Έσφιξε το χέρι και μου είπε…»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;»

Για τον θάνατο της μητέρας της που της στοίχισε αλλά και για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δήλωσε: «Έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο, όταν έχασα την μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο «Ρεξ» κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε «ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;».

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία «Ταξιτζού» και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου», πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα ταινίας.

«Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω», κατέληξε στις δηλώσεις της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share