Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε το «τετ α τετ» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Τη μέρα που είχαμε μιλήσει...» (video)

Πως πήρε την μεγάλη απόφαση για τις Ευρωεκλογές

16 Απριλίου 2024 09:24
Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε το «τετ α τετ» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Τη μέρα που είχαμε μιλήσει...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την αιφνίδια απόφασή της να βάλει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της ΝΔ, μίλησε στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφότου ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή της θα ολοκληρωθεί πρόωρα και αναφέρθηκε στις τελευταίες της δηλώσεις, όπου είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να τη δούμε σε κανέναν ευρωψηφοδέλτιο.

«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε πάρα πολύ σύντομα, να το ξέρετε. Παρ’ όλα αυτά, ήταν το κίνητρο μεγάλο και θεωρώ ότι η προσπάθεια αξίζει. Μου δόθηκε η ευκαιρία να καταπιαστώ λίγο πιο συγκεκριμένα με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια τα κάνω με πολλή αγάπη και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Θα το δοκιμάσω και όπου πάει. Ήταν μια οικογενειακή απόφαση και χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου που είναι πολύ υποστηρικτικός», τόνισε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε ερώτηση για το αν η πρόταση της έγινε από τον Πρωθυπουργό μετά την ανακοίνωση για την εκπομπή, απάντησε:

«Ναι, γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ασυνεπής. Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, είχα κάνει κάποιες δηλώσεις και είπα ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο. Και όντως έλεγα αλήθεια, γιατί μία προσεγγιστική που είχε γίνει πριν από κάποιους μήνες, αφορούσε σε άλλη ατζέντα που δεν θα επέλεγα ποτέ και είχα πει όχι. Τώρα όμως που άλλαξαν τα δεδομένα, η ατζέντα που με ενδιαφέρει ήρθε στο τραπέζι, αναθεώρησα… Και ναι, έγινε μετά, 3-4 μέρες μετά και τα δεδομένα είναι αυτά τα καινούργια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share