Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«24 ώρες ακόμα...»: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!

Τι συμβαίνει;

15 Απριλίου 2024 22:42
«24 ώρες ακόμα...»: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δημήτρης Κόκοτας: Στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει διασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό», οι οποίες αναφέρουν ότι θα γίνουν νέες εξετάσεις για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκος, αύριο (16/04) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες αναλυτικές εξετάσεις ο Δημήτρης Κόκοτας και εφόσον οι ενδείξεις είναι καλές, την Τρίτη (16/06) θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή.

«Όταν κλείσει το 15νθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα. Σήμερα μαθαίνω ότι θα υποβληθεί σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις. Μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και αν όλα είναι όπως ελπίζουν να είναι οι γιατροί, μάλλον αύριο θα γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ήρθε η κρίσιμη ώρα για τον Δημήτρη Κόκοτα: Παίρνουν την απόφαση οι γιατροί - Ο πιο μεγάλος προβληματισμός για την υγεία του

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα συνεχίζει να είναι κρίσιμη, με τον τραγουδιστή να δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του και για να περάσει την περιπέτεια, που περνά εδώ και σχεδόν 20 ημέρες, σε μια νέα εβδομάδα που προμηνύεται κρίσιμη.

Οι γιατροί συνεχίζουν, παράλληλα, να επιχειρούν να επαναφέρουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτή την εβδομάδα θα γίνει νέα προσπάθεια να αποσωληνωθεί, ελπίζοντας πως αυτή την φορά η προσπάθεια θα είναι επιτυχημένη και η βελτίωση θα επέλθει για τον ίδιο.

Η κρίσιμη ημέρα, άλλωστε, είναι η σημερινή (15/4), καθώς θα ενταθούν οι εν λόγω προσπάθειες. «Οι γιατροί πάνε βήμα βήμα, υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και αυτό που τους προβληματίζει είναι το νευρολογικό και όχι το καρδιολογικό», ανέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Επί Τόπου» και άπαντες ελπίζουν, ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και ο Δημήτρης Κόκοτας θα επανέλθει.

Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη συμπαράσταση μιας ολόκληρης χώρας τη στιγμή, που παλεύει στη ΜΕΘ για τη ζωή του, με τους γιατρούς να ετοιμάζονται την νέα εβδομάδα να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, ώστε να τον αποσωληνώσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επί Τόπου» χωρίς περιστροφές, η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή είναι μεν κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την ατζέντη του, Σάντρα Βουτσά, να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία, που υπάρχει με την οικογένειά του.

«Μια ιστοσελίδα μίλησε για ιατρικό ανακοινωθέν, ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, κάτι που είναι ψέμα. Χρειάζεται υπομονή από όλη την οικογένεια. Δεν μπορώ να απαντήσω για την κατάστασή του, καθώς έχουμε συμφωνήσει να μιλά για αυτή μόνο η σύζυγός του Δημήτρη, η Κατερίνα. Προσωπικά δεν μπορώ να μπω στην Εντατική να τον δω», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share