Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

«Σπάραξε» βασιλικός σεφ για την Κέιτ Μίντλετον: «Δεν μπορεί καν να φάει…»

«Είναι απαγορευτικό πια...»

15 Απριλίου 2024 21:04
«Σπάραξε» βασιλικός σεφ για την Κέιτ Μίντλετον: «Δεν μπορεί καν να φάει…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να είναι πριγκίπισσα αλλά δεν παύει να έχει απαγορεύσεις ακόμα και στις διατροφικές της προτιμήσεις. Η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να καταναλώσει ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού. Το «απαγορευμένο» φαγητό δεν αποτελεί προσωπική της επιλογή αλλά μια παράδοση στην βασιλική οικογένεια που κρατά αιώνες.

Ένας πρώην βασιλικός σεφ ισχυρίστηκε ότι οι Γουίνδσορ, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ δεν επιλέγουν ποτέ σνακ που έχουν τετράγωνο σχήμα, όπως το τοστ, και η παράξενη αυτή συνήθεια προέρχεται από πολύ παλιά.

Δείτε επίσης: Κι όμως, ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε τη χαριστική βολή στην Κέιτ Μίντλετον: «Έπεσε στο πάτωμα και ξέσπασε σε κλάματα»

Γιατί είναι απαγορευτικό αυτό το φαγητό για την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρώην σεφ – Graham Newbould – εξήγησε ότι η Κέιτ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν αυτό το είδος σάντουιτς λόγω μιας παλιάς δεισιδαιμονίας. Ο σεφ που εργαζόταν για πολλά χρόνια στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχαμ, εξήγησε τον ασυνήθιστο κανόνα σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Secrets of the Royal Kitchen».

«Οι royals δεν τρώνε ποτέ τετράγωνα σάντουιτς γιατί η παράδοση λέει ότι όποιος τους προσφέρει φαγητό με μυτερές άκρες προσπαθεί να ανατρέψει τον θρόνο», εξήγησε ο σεφ. Πρόσθεσε ότι όλα τα χρόνια που εργαζόταν για τους royals της Αγγλίας, δεν παρέδωσε ποτέ ένα πιάτο με γωνίες στην αείμνηστη βασίλισσα, ωστόσο η ίδια συνόδευε το τσάι της με στρογγυλεμένα τοστάκια».

Η Sun αναφέρει ότι υπήρχε ακόμα ένας άλλος λόγος που ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ιδιότροπος με το σχήμα του φαγητού του: «Θεωρείται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, πρίγκιπας Αλβέρτος, ακολούθησε τις ίδιες δεισιδαιμονικές πεποιθήσεις επειδή φέρεται να πίστευε ότι η κατανάλωση φαγητού σε σχήμα φέρετρου έφερνε ατυχία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share