Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Αθηναΐς Νέγκα: «Θέλω να παραμένει η καθημερινότητά μου βαρετή, μου φαίνομαι φρικτή» (video)

«Με βλέπω και λέω “πάλι χόντρυνες”»

15 Απριλίου 2024 17:24
Αθηναΐς Νέγκα: «Θέλω να παραμένει η καθημερινότητά μου βαρετή, μου φαίνομαι φρικτή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα, αναφερόμενη στη «βαρετή» της καθημερινότητα και τις δύο της κόρες.

«Θέλω να παραμένει η καθημερινότητά μου βαρετή και επαναλαμβανόμενη. Ποτέ δε με βλέπω στην τηλεόραση. Ποιος νορμάλ άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του; Κανείς! Μου φαίνομαι φρικτή αν ακούσω την φωνή μου και δω την φάτσα μου. Με βλέπω και λέω “πάλι χόντρυνες”. Αν μιλούσα για τη βλακεία που υπάρχει γύρω μας, ίσως φαινόμουν σνομπ και κακοήθης», ανέφερε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Δείτε επίσης: Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η γυναίκα διαβάζοντας το βιβλίο μου θα καταλάβει ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες γουρούνια» (video)

«Έχω μία πολύ μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διάφορα 7μιση χρόνια χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα».

Πήρε θέση η Αθηναΐς Νέγκα για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος» (video)

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, με αφορμή τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Άρη Μακρή, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την γνωστή Youtuber, ρωτήθηκε για το πώς ήταν εκείνη ως χαρακτήρας, αλλά και για το αν γνώριζε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, το αν σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί, νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν κοπάσει, θα σας το πω», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Και συνέχισε: «Έχω ακούσει περίπου ότι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Το metoo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε. Θα πρέπει τα θύματα να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία. Δυστυχώς μένουμε στην συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα Μαρία, πηγαίνει σε όλα τα θύματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share