Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Εξομολόγηση Μιμής Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Ήμουν διακριτική όταν αρρώστησε, από τη στιγμή που ήταν παντρεμένος» (video)

«Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στη σύζυγό του, γιατί εκείνη το αντιμετώπισε όλο»

15 Απριλίου 2024 14:22
Εξομολόγηση Μιμής Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Ήμουν διακριτική όταν αρρώστησε, από τη στιγμή που ήταν παντρεμένος» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συντετριμμένη είναι η Μιμή Ντενίση από χθες (14/4) που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δέκα χρόνια.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του, μίλησε για τη σχέση τους και τον χαρακτήρα του, το πρωί της Δευτέρας 15/4 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Ήμουνα η σύζυγός του επί 10 χρόνια. Πάντα είχαμε καλές σχέσεις με τον Γιάννη, όποτε τον έβλεπα. Ζήσαμε 10 χρόνια μαζί με τον Γιάννη, ήταν και τα πρώτα χρόνια της δικής μου καριέρας, δηλαδή στην ουσία ο Γιάννης ήταν ο μέντοράς μου, ας πούμε, ή ο Πυγμαλίωνας αν θες, γιατί ήμουν πολύ μικρή. Γνωριστήκαμε στον "Συμβολαιογράφο", πριν πάω στο θέατρο. Μετά έπαιξα έναν χρόνο στην Αλίκη και μετά είχαμε θίασο μαζί.

Είχε πάρα πολύ ήθος ο Γιάννης και πάνω από το ταλέντο του και πάνω από οτιδήποτε, αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η εντιμότητα και το ήθος του, που ήταν σε υπερβολικό βαθμό. Και αυτό ήταν κάτι που με έκανε να τον ερωτευτώ και που με έκανε να τον εκτιμώ πάντα. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον Γιάννη, ούτε καν ο χωρισμός μας δεν ήταν ένας άσχημος χωρισμός, απλώς εγώ "έτρεχα" πολύ, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με άλλο χαρακτήρα και ο Γιάννης ήταν ένας πιο ηπίων τόνων άνθρωπος. Και πολύ σεμνός ως άνθρωπος, όπως και όλη του οικογένεια, που υπερ-αγαπούσα πάντα, και τα αδέρφια του και τους γονείς του, και πάντα διατηρούσαμε μία πολύ καλή σχέση και αυτό που τον χαρακτήριζε πάντα τον Γιάννη, ήταν το χιούμορ.

Το τελευταίο διάστημα πριν αρρωστήσει, δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί δεν ήξερα ούτε πόσο άρρωστος ήταν τότε... Ήταν θέμα διακριτικότητας για εμένα, δεν ήθελα να κάνω τέτοιες ερωτήσεις και παρεμβάσεις από τη στιγμή που άνθρωπος ήταν παντρεμένος.

Πριν, που τον είχα δει, που ήταν ακόμα καλά, πάντα είχαμε ένα μόνιμο αστείο που μου έλεγε "Θα ξανά παίζαμε μαζί, αλλά δεν ξέρω ποιο όνομα θα πάει πρώτο πια" και του έλεγα "Πάντα το δικό σου!". Και ήταν το αστείο μας. Εγώ λυπήθηκα γιατί είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε ρε παιδί μου, ήταν πολύ καλός άνθρωπος ο Γιάννης. Είμαι φορτισμένη συναισθηματικά, 10 χρόνια είναι 10 χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε τι θα του έλεγε, αν μπορούσε να την ακούσει, επισήμανε: «Ό,τι του έλεγα πάντα. Νομίζω ότι ακόμα και στον ουρανό, ο Γιάννης αστεία θα κάνει και θα αυτοσαρκάζεται, γιατί όλα τα διακωμωδούσε, και τον εαυτό του κι εμένα και τις επιτυχίες μας. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει συνέχεια και ότι θα είναι μια πολύ γαλήνια συνέχεια, όπως του πρέπει, γιατί θεωρώ ότι βασανίστηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στη σύζυγό του, γιατί εκείνη το αντιμετώπισε όλο και ξέρω πόσο δύσκολο είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share