Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Οι κληρονόμοι του Γιάννη Πάριου: Τα πρόσωπα που θα μοιραστούν την περιουσία του

Ο Γιάννης Πάριος έχει πολύ καλές σχέσεις και με τις δυο πρώην συζύγους του και μητέρες των παιδιών του

15 Απριλίου 2024 13:36
Οι κληρονόμοι του Γιάννη Πάριου: Τα πρόσωπα που θα μοιραστούν την περιουσία του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Γιάννης Πάριος θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών.

Όλα αυτά τα χρόνια με τη σπουδαία καλλιτεχνική του πορεία, ο ίδιος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία, την οποία έχει αποφασίσει και πώς θα τη μοιράσει.

Ο τραγουδιστής του έρωτα έχει παντρευτεί δυο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη. Τη δεύτερη με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δυο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αποφάσισε τους κόπους μιας ζωής να τους μοιράσει στα τέσσερα παιδιά του, τα οποία και κάλεσε κοντά του για τον λόγο αυτό.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή καλλονή, μητέρα 2 παιδιών: Η άγνωστη νύφη του Γιάννη Πάριου, Τζίνα Γαβαλά και ο παραμυθένιος γάμος

Οι κληρονόμοι του Γιάννη Πάριου: Τα πρόσωπα που θα μοιραστούν την περιουσία του

Όπως αναφέρουν οι πηγές του εν λόγω περιοδικού, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα τέσσερα αδέρφια που έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους άκουσαν με προσοχή όσα είχε να τους πει ο πατέρας τους.

Ο Γιάννης Πάριος έχει πολύ καλές σχέσεις και με τις δυο πρώην συζύγους του και μητέρες των παιδιών του, οι οποίες ήταν ενήμερες.

Η τεράστια περιουσία του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης. Η πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του τραγουδιού. Η μεγάλη καταξίωση θα έρθει στη δεκαετία του 80′, όπου οι πωλήσεις των δίσκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή και στο παρωνύμιο ο “τροβαδούρος του έρωτα” θα τον ακολουθεί πιστά. Στο ενεργητικό του μετρά σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο Τάκης Σαγιώρ, διακεκριμένος χορευτής της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τον Πάριο, που δίνει στίγμα της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή:

«Τα ονόματα του τραγουδιού έπαιρναν μυθικά ποσά όταν έπαιρνε 2 εκατομμύρια δραχμές ο Πάριος, εγώ έπαιρνα 200.000 ευρώ άλλα όταν ο μισθός ήταν 50.000, 40.000 το μήνα, κάναμε πολλά λεφτά».

Οι κληρονόμοι του Γιάννη Πάριου: Τα πρόσωπα που θα μοιραστούν την περιουσία του

Ένα μέρος των χρημάτων πήγε φυσικά στο υπέροχο σπίτι του στην Πάρο όπου και μένει τα τελευταία χρόνια αλλά και σε άλλες επενδύσεις σε ακίνητα.

Όλα αυτά τώρα μοιράζονται με δίκαιο τρόπο στα τέσσερα παιδιά του που πλέον δεν θα αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της πανδημίας, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share