Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Το ξεστόμισε η Δανάη Μπάρκα: «Κάποια πραγματάκια από το παρελθόν θα τα άλλαζα, αλλά δε θα άλλαζε ο χαρακτήρας μου»

«Εννοώ για...»

15 Απριλίου 2024 13:29
Το ξεστόμισε η Δανάη Μπάρκα: «Κάποια πραγματάκια από το παρελθόν θα τα άλλαζα, αλλά δε θα άλλαζε ο χαρακτήρας μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε προσωπική εξομολόγηση του παρελθόντος προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έπαιρνε από τον Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή της.

«Εγώ το μέλλον δε θα ήθελα να το ξέρω. Αλλά κάποια πραγματάκια από το παρελθόν ειδικά με… Θα τα άλλαζα! Πολύ μικρά, πράγματα τα οποία νιώθω ότι και να τα άλλαζα, δεν θα άλλαζε ο χαρακτήρας μου. Μπορεί να άλλαζαν κάποια μαθήματα που έχω πάρει, αλλά θα ήμουν πολύ καλά και χωρίς αυτά τα μαθήματα. Εννοώ για…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης: «Πετσόκομα» Κάκκαβα σε Μπάρκα: «Αποθέωνε την Καινούργιου και μετά φιλιόταν με τον πρώην της»

«Κι εγώ είμαι της άποψης ότι το παρελθόν σε έφερε εδώ που είσαι σήμερα. Αλλά αν έπρεπε αναγκαστικά κάποιο από τα δύο, γενικά κι εγώ δε θα άλλαζα», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Δανάη Μπάρκα

«Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει»: Ατάκα και χορός όλο νόημα από την Μπάρκα για να ζηλέψει ο Τσαγκρίδης (video)

Στον χορό το έριξε η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Παρασκευής (12/4), στον αέρα της εκπομπής της, με ένα τραγούδι όλο νόημα.

Το τραγούδι της Ελένης Χατζίδου «Δεν θα σε περιμένω» έκανε την Δανάη Μπάρκα να σηκωθεί από την καρέκλα της, να βγάλει το φλοράλ πανωφόρι της και να αρχίσει να χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δείτε επίσης: «Κόκκαλο» όλοι με τη Δανάη Μπάρκα: «Είμαι η μόνη που ξέφυγε χωρίς παιδί, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια»

Η παρουσιάστρια άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει «όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει, πάντα μετά τον χωρισμό αυτή είναι η λύση», όπως είναι οι στίχοι του κομματιού, ενώ παράλληλα, κουνούσε το πανωφόρι της. «Τι ξεσηκωτικό τραγούδι είναι αυτό» είπε στους συναδέλφους της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share