Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Απαρηγόρητη η Πέγκυ Σταθακοπούλου - «Αγαπημένου φίλε, θα μου λείπεις...»

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

15 Απριλίου 2024 13:01
Απαρηγόρητη η Πέγκυ Σταθακοπούλου - «Αγαπημένου φίλε, θα μου λείπεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανελλήνια θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου σε ηλικία 86 ετών του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέβασε στο Instagram, τρεις φωτογραφίες της με τον αείμνηστο ηθοποιό, από παραστάσεις που συμπρωταγωνίστησαν στο παρελθόν.

«"Επιστροφή" αγαπημένε μου φίλε στο Φως… Θα μου λείπεις…» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης κάνοντας έμμεση αναφορά στην παράσταση «Επιστροφή» που έπαιζε μαζί με τον Γιάννη Φέρτη.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ξένιας Καλογεροπούλου στον Γιάννη Φέρτη

Η Ξένια Καλογεροπούλου αποχαιρέτησε τον πρώτο σύζυγο και μεγάλο έρωτα της ζωής με μερικές συγκινητικές αναμνήσεις από τη ζωή τους, ως παντρεμένο ζευγάρι.

Ξ. Καλογεροπούλου: «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη»

Την Κυριακή 14 Απριλίου, η Ξένια Καλογεροπούλου συνδέθηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και είπε για τον άλλοτε σύζυγό της: «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…».

Αργότερα, η Ξένια Καλογεροπούλου περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day» τα δύσκολα που πέρασαν μαζί με τον Γιάννη Φέρτη και πόσο αγαπιούνταν τόσο ως παντρεμένοι, όσο και μετά το διαζύγιό τους.

Η Ξένια Καλογεροπούλου πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα χάσει το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο ότι κάτι που όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω "Γιάννη μόνοι μας οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη" και μου είπε ο Γιάννης "ναι αγάπη μου ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη" γιατί είχε πολύ χιούμορ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share