Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Σπαράζει» καρδιές η Ξένια Καλογεροπούλου για τον χαμό του Γιάννη Φέρτη - «Ήρθε να με αποχαιρετήσει, πριν χάσει το μυαλό του...» (video)

Συγκινεί η πρώτη σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού

15 Απριλίου 2024 10:44
«Σπαράζει» καρδιές η Ξένια Καλογεροπούλου για τον χαμό του Γιάννη Φέρτη - «Ήρθε να με αποχαιρετήσει, πριν χάσει το μυαλό του...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη σε ηλικία 86 ετών την Κυριακή (14/4).

Η Ξένια Καλογεροπούλου αποχαιρέτησε τον πρώτο σύζυγο και μεγάλο έρωτα της ζωής με μερικές συγκινητικές αναμνήσεις από τη ζωή τους, ως παντρεμένο ζευγάρι.

Ξ. Καλογεροπούλου: «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη»

Την Κυριακή 14 Απριλίου, η Ξένια Καλογεροπούλου συνδέθηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και είπε για τον άλλοτε σύζυγό της: «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…».

Αργότερα, η Ξένια Καλογεροπούλου περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day» τα δύσκολα που πέρασαν μαζί με τον Γιάννη Φέρτη και πόσο αγαπιούνταν τόσο ως παντρεμένοι, όσο και μετά το διαζύγιό τους.

Η Ξένια Καλογεροπούλου πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα χάσει το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο ότι κάτι που όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω "Γιάννη μόνοι μας οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη" και μου είπε ο Γιάννης "ναι αγάπη μου ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη" γιατί είχε πολύ χιούμορ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share