Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Συγκινεί η Χριστίνα Βραχάλη για τη μητρότητα: «Το παιδί ούρλιαζε, ο γιατρός το έβαλε πάνω μου, του είπα “αγάπη μου” και σταμάτησε» (video)

«Ήταν η πιο μοναδική στιγμή της ζωής μου, εκεί είπα “ώπα είμαι όντως μαμά σου”»

14 Απριλίου 2024 19:09
Συγκινεί η Χριστίνα Βραχάλη για τη μητρότητα: «Το παιδί ούρλιαζε, ο γιατρός το έβαλε πάνω μου, του είπα “αγάπη μου” και σταμάτησε» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Τη Χριστίνα Βραχάλη φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, την Κυριακή (14/4) στην εκπομπή «Μαμά-δες», λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η γνωστή αθλητικογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα με την τριών μηνών κόρη της αλλά και την εμπειρία από την εγκυμοσύνη και τη γέννα.

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Έγινα κάτι αυτόματα… Εγώ με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος, είναι σαν να γύρισε ένας διακόπτης. Άρχισε να λειτουργεί μέσα μου μία αυτοπροστασία. Έκανα τα πάντα που θα με έκαναν καλά και όμορφα. Έκανα ταξίδια, δεν άλλαξαν πράγματα στη ζωή μου, δε με στρέσαρε η εγκυμοσύνη, με έκανε χαρούμενη», περιέγραψε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Διαβάστε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια. Σημασία έχει η αγάπη, θα του απαντήσω με θάρρος ότι...» (video)

«Περιποιήθηκα τον εαυτό μου, τον φρόντισα ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο. Και βέβαια στρατιώτης ό,τι ερχόταν σε επίπεδο υγείας… Μου βρήκαν διαβήτη, οπότε για 4 μήνες ήμουν σε αυστηρή δίαιτα με βραστά, με ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά ήμουν οκ, λειτούργησε αυτόματα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Χριστίνα Βραχάλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share