Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ελεύθερη κι ωραία η Αντωνά: Άφησε τον Σοϊλέδη στο σπίτι και βγήκε να χαρεί την ανεξαρτησία της μετά τον χωρισμό τους (photos)

Η εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων

14 Απριλίου 2024 15:10
Ελεύθερη κι ωραία η Αντωνά: Άφησε τον Σοϊλέδη στο σπίτι και βγήκε να χαρεί την ανεξαρτησία της μετά τον χωρισμό τους (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώτη νυχτερινή έξοδο έκανε η Μαρία Αντωνά μετά την είδηδη του χωρισμού της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, το Σάββατο (13/4).

Το μέχρι πρότινος ζευγάρι, που μάλιστα είχε μιλήσει και για τον γάμο που σχεδίαζε, τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του μετά από 7 χρόνια, και πλέον, προσπαθούν και οι δυο να βρουν εκ νέου τις ισορροπίες τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μιας και κανείς από τους δυο δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά, τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή τη νέα κατάσταση ενώ εξακολουθούν να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το βράδυ του Σαββάτου οι δυο διασκέδασαν σε διαφορετικά νυχτερινά μαγαζιά. Από τη μια, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης ενώ η Μαρία Αντωνά διασκέδασε στον Νίκο Βέρτη παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Συγχρόνως, Μάλλον... τον μελετά η Αντωνά: Ατύχημα για τον Άρη Σοϊλέδη - Άνοιξε το κεφάλι του και χρειάστηκε να βάλει γάζες (video)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή φορώντας ένα ροζ σορτσάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο crop top.

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά

Καμία Αντωνά: Ο Άρης Σοϊλέδης... περνά καλά μετά τον χωρισμό και δεν το κρύβει - Οι φωτογραφίες από την πρώτη έξοδο μετά το οριστικό τέλος

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά δεν είναι πια μαζί, χωρίζοντας ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, δείχνοντας πάντως να επιδίδονται σε... μάχη εντυπώσεων για το ποιος αρχίζει να ξεπερνά το δυσάρεστο γεγονός.

Μέχρι στιγμής, ούτε η Μαρία Αντωνά ούτε ο Άρης Σοϊλέδης έχουν κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο αφού, όπως έχουν παραδεχτεί, είναι μια ιδιαίτερη και ευάλωτη περίοδος και για τους δυο και χρειάζονται χρόνο. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (13/4), ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε ότι μένουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη, και προσπαθούν, ο καθένας ξεχωριστά, να βρουν τις ισορροπίες τους.

Το βράδυ του Σαββάτου (14/4) ο Άρης Σοϊλέδης έκανε και την πρώτη του βραδινή έξοδο μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Άρης Σοϊλέδης στην έξοδό του

Ο Άρης Σοϊλέδης σε έξοδο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share