Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Χαμογελά από ψηλά ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η μικρότερη κόρη του Θεοδώρα ντύνεται νύφη στην Αθήνα

Εκπληρώνει την υπόσχεση που του είχε δώσει να παντρευτεί στην Ελλάδα

14 Απριλίου 2024 14:29
Χαμογελά από ψηλά ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η μικρότερη κόρη του Θεοδώρα ντύνεται νύφη στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έπειτα από πολλές καθυστερήσεις, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Η Θεοδώρα, η οποία ασχολήθηκε για λίγο με την υποκριτική, συμμετέχοντας μάλιστα και στη θρυλική, πλέον, αμερικανική σειρά «Τόλμη και γοητεία» είχε δώσει την υπόσχεση στον πατέρα της, λίγο πριν εκείνος πεθάνει, να παντρευτεί τον αγαπημένο της στην Αθήνα.

Δείτε επίσης: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πραγματοποιήθηκε το ορθόδοξο μνημόσυνο - Απών ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την τελετή για τον νονό του

Μετά από απανωτές αναβολές του γάμου, λόγω ανωτέρας βίας, τελικά ο γάμος θα γίνει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η Θεοδώρα θεωρεί πως το Λος Άντζελες είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο για να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της με τον άντρα της ζωής της.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πού ακριβώς θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, όμως αναμένεται σε αυτόν να παρευρεθούν όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, όπως είχε γίνει και με τον γάμο του Φίλιππου, αδελφού της Θεοδώρας με τη Νίνα Φλορ, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου παντρεύεται στην Αθήνα

Παντρεύεται μετά από 4 χρόνια αναβολών

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες όπου είχε μετακομίσει εκείνη αφού έπαιζε στο θρυλικό σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία» ενώ εκείνος διατηρούσε εκεί το δικηγορικό του γραφείο. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει από το 2016 χωρίς όμως ποτέ κανένας από τους δύο να αναφερθεί δημόσια για αυτόν τον έρωτα.

Μπορεί αρχικά η γαμήλια τελετή της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας, με τον γοητευτικό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ να ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες, ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έκτοτε ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ είχε «κλειδώσει» για το 2021. Ο λόγος αυτής της μετάθεσης ήταν ότι το ζευγάρι ήθελε πρώτα να πάνε όλα καλά, με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τη νόσο C0VID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Αναγκάστηκαν να αναβάλλουν όμως ξανά την ευτυχισμένη τους στιγμή καθώς έβλεπαν πως δεν θα άλλαζε τίποτα λόγω της πανδημίας. Και ύστερα ήρθε η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Κωνσταντίνου που ανέβαλε επ' αόριστο τα σχέδια γάμου του ζευγαριού.

Τώρα, όμως, μετά και το πένθος για τον Κωνσταντίνο, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να ζήσει το ζευγάρι την πιο ευτυχισμένη του στιγμή, αυτή του γάμου του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share