Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει» (video)

«Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου»

13 Απριλίου 2024 19:36
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το Σάββατο 13/4, δίνοντας μια εκ βαθέων συνέντευξη.

O ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε και τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο πατέρας μου με πήγε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν 5. Πριν πεθάνει ζήτησα μόνο ένα πράγμα»

«Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Όλα αυτά που θεωρούμε τώρα αυτονόητα και τα δίνουμε στα παιδιά μας, εγώ δεν τα είχα. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έπλενα το τζιν μου στη λεκάνη με τη βούρτσα. Είχα μόνο δύο, ένα που έπλενα κι ένα που φορούσα.

Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που είχα γονατίσει και οικονομικά. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές. Όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει. Έτσι είναι η ζωή και η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, όπως και στον γιο του, προχωρώντας σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Όταν ερχόταν ο γιος μου είχα τεράστια αγωνία μήπως βγει κωφός. Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου. Το ζητούσα μόνο και μόνο για να μην πανικοβληθεί η Κατερίνα και το σόι της. Ήθελα να βάλω ένα τέρμα στην ταλαιπωρία», συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share