Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Σε ελάχιστες λέξεις φάνηκε όλη η πραγματικότητα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτό που ζήτησε η οικογένειά του μετά την νέα εξέλιξη...»

Η αλήθεια για τη μεγάλη μάχη του τραγουδιστή

13 Απριλίου 2024 07:50
Σε ελάχιστες λέξεις φάνηκε όλη η πραγματικότητα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτό που ζήτησε η οικογένειά του μετά την νέα εξέλιξη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, με τους γιατρούς να πραγματοποιούν σπουδαίες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του τραχειοστομία τις τελευταίες ώρες, αν και δε δείχνει να έχει μόνο καρδιολογικό πρόβλημα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

«Του έκαναν τραχειοστομία. Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο του», τόνισε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγεία του τραγουδιστή.

«Ότι χαροπαλεύει είναι προσωπικό δεδομένο»: Η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον Δημήτρη Κόκοτα (video)

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Δημήτρης Κόκοτας, μίλησε και ουσιαστικά ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως η ομάδα γιατρών του νοσοκομείου «Γεννηματάς» αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της. Από τη μεριά της, η Σάντρα Βουτσά δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της σχετικά με λανθασμένα δημοσιεύματα, που αφορούν στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Να ξεκινήσω πρώτα λέγοντας πως, πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς του και ο δικός μου μπαμπάς έκαναν παρέα πολλά χρόνια, οπότε η σχέση μας είναι πιο κοντινή και δεν είναι απλά επαγγελματική.

Δεύτερον, θέλω να πω και για το "Γεννηματάς", πως από την εμπειρία που έχουμε μέχρι στιγμής είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, στη σύζυγο του Δημήτρη. Την ενημερώνουν κάθε ημέρα για το τι θα κάνουν.

Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα, δεν ξέρω αν είχε χαλάσει κάτι, αλλά ήταν προγραμματισμένη και έγινε την ημέρα που έπρεπε να γίνει. Θέλω να πω από τη δική μου εμπειρία για τα δημόσια νοσοκομεία, πως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και για το "Γεννηματάς" έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι γιατί είναι ο Δημήτρης Κόκοτας, είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς, που θέλουν οι γιατροί να τους κάνουν καλά. Είναι απαράδεκτο να γράφονται κάποια πράγματα. Ακόμα και να ισχύουν κάποια από αυτά, ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Αυτά τα πράγματα κανονικά είναι μηνύσιμα. Να ξέρουν, ότι τα προσωπικά δεδομένα έχουν πολύ αυστηρές ποινές. Να λένε ότι χαροπαλεύει; Τι είναι αυτά;», είπε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share