Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

«Ξεσπάθωσε» η Γαία Μερκούρη: «Είναι δύσκολο να τρυπήσεις κεφάλια ανθρώπων» (video)

Τι την έβγαλε εκτός εαυτού;

12 Απριλίου 2024 22:58
«Ξεσπάθωσε» η Γαία Μερκούρη: «Είναι δύσκολο να τρυπήσεις κεφάλια ανθρώπων» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γαία Μερκούρη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην πανέμορφη μητέρα της και ηθοποιό, Δωροθέα Μερκούρη.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποστομωτική απάντηση της Γαίας Μερκούρη σε εκείνους που κράζουν τους ομοφυλόφιλους.

Η 20χρονη ασχολείται με το modelling και τα social media, έχοντας κάνει επιδείξεις και στην Αθήνα.

Μάλιστα, η Γαία Μερκούρη έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει το όνομά της σε «Γκάια», ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη τη φωνάζουν με το βαπτιστικό της.

Έτσι η 20χρονη έκανε μια ανάρτηση στο Tik Tok που έδειξε την ενόχλησή της για όλους όσους δεν την φωνάζουν «Γκάια», γράφοντας στη λεζάντα: «Γιατί είναι τόσο δύσκολο να τρυπήσεις τα κεφάλια των ανθρώπων».

«Ξεσπάθωσε» η Γαία Μερκούρη - «Είναι δύσκολο να τρυπήσεις κεφάλια ανθρώπων» (video)

«Ξεσπάθωσε» η Γαία Μερκούρη - «Είναι δύσκολο να τρυπήσεις κεφάλια ανθρώπων» (video)

Ξανθομαλλούσα με μεγάλα καταγάλανα μάτια: Η μεγάλη αδερφή της Γαίας Μερκούρη είναι φτυστή εκείνη (photos)

Μεγάλη εξωτερική ομοιότητα έχει η Γαία Μερκούρη με τη μεγάλη της αδερφή, η οποία πριν μερικές μέρες έκλεισε τα 24 της χρόνια.

Στις 15 Φεβρουαρίου, η μεγαλύτερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα, είχε τα γενέθλιά της και η περήφανη μαμά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα Μερκούρη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Η πρώτη από αυτές είναι μία πρόσφατη φωτογραφία της κόρης της, ενώ η δεύτερη είναι παλαιότερη, από την παιδική ηλικία της Ηλέκτρας. Στη δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, η Ηλέκτρα είναι μαζί με την μητέρα της, η οποία την κρατά στην αγκαλιά της. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά Ηλέκτρα μου. Σε λατρεύω».

Την τρυφερή ανάρτηση σχολίασε η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Γαία έστειλε πολλές καρδιές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική σχέση που διατηρεί τόσο με την μητέρα της όσο και με την μεγαλύτερη αδερφή της.

Η Γαία, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Έδειξε το πόσο ξεχωριστή είναι για εκείνη η αδερφή της και μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας πολλές μοναδικές στιγμές που έχουν περάσει οι δυο τους στα stories της.

undefined

undefined

Εικόνες από την παιδική και ενήλικη ζωή τους δείχνουν πόσο αγαπημένες είναι οι δύο αδερφές αλλά και πόσο πολύ έμοιαζαν εξωτερικά από μικρές.

Η ομοιότητα της Γαίας Μερκούρη με τη μεγάλη της αδερφή

Η ομοιότητα της Γαίας Μερκούρη με τη μεγάλη της αδερφή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share