Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Μέρα με την μέρα και ώρα με την ώρα...» (video)

Έκτακτη ανακοίνωση για τον τραγουδιστή

12 Απριλίου 2024 21:06
Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Μέρα με την μέρα και ώρα με την ώρα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι η 16η ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν δύο εβδομάδες.

Η μεγάλη μάχη του τραγουδιστή να επανέλθει αλλά και των γιατρών να καταφέρουν να τον αποσωληνώσουν συνεχίζεται.

«Του έκαναν τραχειοστομία. Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο του» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή δήλωσε στην εκπομπή Live News: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

«Ότι χαροπαλεύει είναι προσωπικό δεδομένο»: Η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον Δημήτρη Κόκοτα (video)

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Δημήτρης Κόκοτας, μίλησε και ουσιαστικά ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως η ομάδα γιατρών του νοσοκομείου «Γεννηματάς» αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της. Από τη μεριά της, η Σάντρα Βουτσά δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της σχετικά με λανθασμένα δημοσιεύματα, που αφορούν στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Να ξεκινήσω πρώτα λέγοντας πως, πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς του και ο δικός μου μπαμπάς έκαναν παρέα πολλά χρόνια, οπότε η σχέση μας είναι πιο κοντινή και δεν είναι απλά επαγγελματική.

Δεύτερον, θέλω να πω και για το "Γεννηματάς", πως από την εμπειρία που έχουμε μέχρι στιγμής είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, στη σύζυγο του Δημήτρη. Την ενημερώνουν κάθε ημέρα για το τι θα κάνουν.

Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα, δεν ξέρω αν είχε χαλάσει κάτι, αλλά ήταν προγραμματισμένη και έγινε την ημέρα που έπρεπε να γίνει. Θέλω να πω από τη δική μου εμπειρία για τα δημόσια νοσοκομεία, πως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και για το "Γεννηματάς" έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι γιατί είναι ο Δημήτρης Κόκοτας, είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς, που θέλουν οι γιατροί να τους κάνουν καλά. Είναι απαράδεκτο να γράφονται κάποια πράγματα. Ακόμα και να ισχύουν κάποια από αυτά, ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Αυτά τα πράγματα κανονικά είναι μηνύσιμα. Να ξέρουν, ότι τα προσωπικά δεδομένα έχουν πολύ αυστηρές ποινές. Να λένε ότι χαροπαλεύει; Τι είναι αυτά;», είπε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share