Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχασα τον πατέρα μου και λίγο μετά τον αδερφό μου από πνευμονία» (video)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

12 Απριλίου 2024 15:26
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχασα τον πατέρα μου και λίγο μετά τον αδερφό μου από πνευμονία» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση λατρείας με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη αλλά και τους θανάτους του πατέρα και του αδελφού της, μίλησε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στην εκπομπή «Ελένη».

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της ηθοποιού για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Σε ένα βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς στο καλλιτεχνικό περιβάλλον… Τους θαύμαζα και τους δυο, γιατί έβλεπα ότι είναι δυο άνθρωποι ελεύθεροι που έχουν επιλέξει συνειδητά αυτό που κάνουν στη ζωή τους. Η σχέση με τη μητέρα μου, είναι σχέση λατρείας εκατέρωθεν. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο μέσα στη μέρα. Προσπαθώ να φερθώ ενήλικα και να μην παίρνω τη μαμά μου δυο φορές τη μέρα τηλέφωνο, αλλά μιλάμε συχνά. Κι εκείνη κρατιέται» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Έφυγα από το σπίτι 18 χρονών. Ήταν πολύ σημαντική εμπειρία για μένα ότι ξεκίνησε η αυτόνομη ζωή μου τόσο νωρίς οπότε δε μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου ότι θα ξαναγυρίσω στο μητρικό μου σπίτι εύκολα. Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία και ήταν ο μόνος τρόπος να πατήσω στα πόδια μου τότε. Εκείνη το δέχτηκε, με παρακίνησε σε αυτό αλλά την ήταν δύσκολο» πρόσθεσε.

«Το 2017 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, δε τελειώνει ποτέ το πένθος. Προσπάθησα να σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος αυτός που έχασα, έζησε μια γεμάτη ζωή και πρέπει να ακολουθήσω το παράδειγμά του. Πρόσφατα έχασα τον αδελφό μου. Ο αδελφός μου έφυγε από τη ζωή με μια ίωση. Είχε μια πνευμονία. Είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να συνειδητοποιήσει, να το καταλάβει και να το χωρέσει» είπε σε άλλο σημείο η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τις δυο σημαντικές απώλειες της ζωής της.

Τέλος, για την προσωπική της ζωή δήλωσε, «Στην προσωπική μου ζωή είμαι σε πολύ καλή φάση… Το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και αγαπιέσαι σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share