Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Θέμης Αδαμαντίδης: «Νιώθω δικαιωμένος» - Το πρώτο σχόλιο για την αθώωσή του

Αθωώθηκε για την υπόθεση με τα τυχερά παιχνίδια όταν συνελήφθη το 2021 σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη

12 Απριλίου 2024 13:27
Θέμης Αδαμαντίδης: «Νιώθω δικαιωμένος» - Το πρώτο σχόλιο για την αθώωσή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε η αθώωση για τον Θέμη Αδαμαντίδη ύστερα απο την υπόθεση με τα τυχερά παιχνίδια , στην οποία είχε εμπλακεί και συλληφθεί το 2021 σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για αθώωση του Θέμη Αδαμαντίδη για τα τυχερά παιχνίδια σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Παππούς θα γίνει ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Ο δεύτερος γιος μου, ο Αντώνης...»

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, περίμενα την απόφαση και νιώθω δικαιωμένος».

Δικαιώθηκε 3 χρόνια μετά: Αθώος ο Θέμης Αδαμαντίδης, καμία σχέση με τυχερά παίγνια σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη

Αθώος κρίθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την υπόθεση με τα τυχερά παιχνίδια, τρία χρόνια μετά τη σύλληψή του σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη.

Περισσότερα αποκάλυψε η Άρια Καλύβα στο Πρωινό του ANT1: «Μετά από πολλές αναβολές, δικάστηκε σήμερα, χωρίς να δώσει το παρών ο ίδιος. Από τον νομικό ισχυρισμό αποδείχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση, καθώς είχε πάει στο σημείο να βρει φιλικό του πρόσωπο, το οποίο αργότερα ήταν μέσα στους συλληφθέντες», ανέφερε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου στο ANT1.

Λίγη ώρα πριν τη δίκη, ο Γιάννης Μαλλιαρός και η κάμερα του ANT1 συνάντησαν τον δικηγόρο του τραγουδιστή: «Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορωνοϊού, για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια, θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου», είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share